Урсоая Ноуэ (Ursoaia Nouă) – село в составе коммуны Тэнэтарий Ной района Кэушень. Село расположено на расстоянии 18 км от города Кэушень и 63 км от муниципия Кишинев. По данным переписи 2004 года, в селе проживало 200 человек. Первое документальное упоминание о селе Урсоая Ноуэ датировано 1905 годом.
Читать далееТема обсуждения |
Статистика темы |
||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
De ce nu sîntem români?
Vă invităm să vă expuneţi părerile referitor la subiectul propus şi să dezbateţi argumentat opiniile noastre şi ale participanţilor la discuţie. |
|
-
#1541 robert 11 августа 2011 | 12:39 #789 dca vrem sa ne aratam unul altuia latura mai obscura a societati uitata peste aceste video ca si la noi sunt elemente -
#1542 lvl100 11 августа 2011 | 9:18 Bravo tanara speranta a internetului. Ai invatat deja sa pui poze pe forum.
Daca reusesti sa strangi si monezile din ferma de pe Facebook, deja ti-ai dublat cunostiintele obtinute in anii de golanie prin Romania.
-
#1543 andrei 11 августа 2011 | 1:49 astia sunteti bah...
si la noi e saracie...dar la voi e tziganie...
http://www.youtube.com/watch?v=CSlTlui3eGs&feature=player_embedded#at=39
asta da romin adevarat...
-
#1544 andrei 11 августа 2011 | 1:28 Asa, ca tot am gasit usor poze cu conationali de-ai vostri hai sa mai bag unele..
Bossu bossilor
-
#1545 andrei 11 августа 2011 | 1:05 mar, nu cred ca trebuie sa ma justific fata de tine, ce concediu de cand si pana cand am...
cat despre replicile mele acide la adresa lui lvl si a altora, asta e reactia mea la nesimtirea unora care insista sa imi explice mie ce limba vorbesc, ce etnie am, cu cine ar trebui sa ma unesc desi le-am explicat clar care e pozitia mea. In momentul cand incep sa ma provoace am dreptul sa le inchid gurile Le-am replicat ca nu ma aseman cu tziganii, poporul romin devenind semitiganizat in esenta lui...mai ales dupa 1989.
Cred ca am devenit rusofil de cand am ajuns sa cunosc rominii...nu degeaba va expulzeaza europenii de pe unde va prind, din italia, franta, spania....astia sunteti...noi suntem in orice caz...altceva
Romin original
noi nu suntem romini
noi nu suntem romini
-
#1546 mar 11 августа 2011 | 0:28 #785
Andrei, reciteste-ti mesajele si ai sa vezi ca omul efectiv n-are ce discuta cu tine (si mi-e rusine de rusinea ta cand scrii intr-un mesaj ca esti la munca, iar putin mai incolo zici ca esti in concediu...). Cand la un mesaj despre literatura romana veche un oarecare Andrei raspunde printr-un tirada completamente pe langa subiect despre "Dan Diaconescu", "tigani" si "manele" si cum "romanii sunt nustiucum" si "rusii sunt nustiucum" (de parca romanii si rusii ar fi un fel de piese de dame, unele albe si altele negre), raspunsul nu poate fi decat lehamitea si o buna doza de ras. Altfel, te anunt amice ca obiceiul pe care ti l-ai facut din a folosi numele unei minoritati extrem de dezavantajate si discriminate din Romania ca o injurie la adresa tuturor romanilor nu trezeste decat jena omului de buna credinta fata cu rasismul fascistoid propriu subculturilor postsovietice.
-
#1547 andrei 10 августа 2011 | 22:46 Это сообщение было удалено модератором! -
#1548 mar 10 августа 2011 | 22:06 Читать далее -
#1549 lvl100 10 августа 2011 | 21:55 Andruska, mica sirena, tu in afara sa te plangi ca un emo pe intuneric si sa iti tai venele cu lama virtual de lupta nedreapta si de oameni care "nusce au cu tine", chiar nu mai esti in stare de nimic ?
Mai o injuratura , mai o amenintare ( hilara de altfel) cu bataia asa cum ne-ai obisnuit ?
NU ca ar fi avut vreun efect, dar macar nu erai asa deprimant.
-
#1550 andrei 10 августа 2011 | 20:04 pai ce sa mai raspund la glumele tale nesarate? Le tolerez ca sa mai radem si noi pe-aici...cand mai scrii cate un post si mai storci o glumitza scremuta...doar doar o rade cineva si te simtzi si tu ca un centaur al katerincii. In fine...zi-i mai departe te rog..hai, campionule, da tot ce ai mai bun din tine, arata-ne ce pot rominii!! :-)
-
#1551 lvl100 10 августа 2011 | 18:23 andrei: mda...daca tu zici...
andrei:mda...sa nu o dam in diverse..
andrei:your point being....
Andrei hai ca treaba e buna. Ai inceput sa avansezi. De la copilu care fuge plangand , la cel care ramane , incapatanat si raspunzand monosilabic, ca sa demonstreze ca desi plange pe inauntru, el nu e suparat.
andrei:lvl, te rog...continua asa...
A daca a rogi frumos , cu toata placerea, raketule stelar virtual.
-
#1552 andrei 10 августа 2011 | 18:01 pai da mai, ce sa zic...eu cu toata bunavointa ti-as raspunde daca tu ai zice CEVA..o idee coerenta...hai totusi sa incerc:
Oau ai dat-o pe ingliș, plange gagauzul din tine. -- mda...daca tu zici...
Observ ca dupa cuvantul asta ai nceput sa faci inflatie de puncte de suspensie, de parca ai fi dat in balbaiala. E chiar asa greu sa spui "exponential" ca te apuca tremuriciu ? -- mda...sa nu o dam in diverse...
Cam dubioasa dorinta ta de indoire. dar din partea mea te poti indoiesti mai bine decat Nadia Comaneci. Ai grija sa nu-ti rupi vreun os -- your point being....
Adica asa esti tu in imaginatia ta. Si cand nu esti raket, ce iti place sa iti imaginezi ca esti ? "Mica Sirena" , cel mai probabil. -- da, recunosc. m-ai avut la faza asta...reusita gluma...
lvl, te rog...continua asa...
-
#1553 lvl100 10 августа 2011 | 17:54 Читать далее -
#1554 lvl100 10 августа 2011 | 17:28 andrei: slab, foarte slab...deja imi raspunzi doar ca sa nu taci...
Exact cum fac copii aia mici , cand raman fara nici o replica, iti trag argumentul care in mintea lor rezolva totul, un "ba tu esti prost" printre dinti dinti si fug plangand.
Offf, si te laudai ca esti "raketul stelar al spatiului virtual", cand de fapt tot "Mica Sirena" iti place sa te joci.
-
#1555 andrei 10 августа 2011 | 16:07 slab, foarte slab...deja imi raspunzi doar ca sa nu taci...
ai fi amuzant daca nu ai fi jalnic...
-
#1556 lvl100 10 августа 2011 | 15:43 andrei: "Eu macar le apas, nu dau cu pumnul in ele." -- nice comeback buddy...:-)))
Oau ai dat-o pe ingliș, plange gagauzul din tine.
andrei:exponential...
Observ ca dupa cuvantul asta ai nceput sa faci inflatie de puncte de suspensie, de parca ai fi dat in balbaiala. E chiar asa greu sa spui "exponential" ca te apuca tremuriciu ?
andrei:tint sa ma indoiesc
Cam dubioasa dorinta ta de indoire. dar din partea mea te poti indoiesti mai bine decat Nadia Comaneci. Ai grija sa nu-ti rupi vreun os totusi.
andrei:sunt un raket in lumea virtuala.
Adica asa esti tu in imaginatia ta. Si cand nu esti raket, ce iti place sa iti imaginezi ca esti ? "Mica Sirena" , cel mai probabil.
-
#1557 andrei 10 августа 2011 | 15:18 Читать далее -
#1558 Gebeleizis 10 августа 2011 | 15:17 #772Ce argumente cauti? Ia un manual de istorie si citeste tema despre continuitatea etno-culturala din aceasta regiune. Daca te intereseaz epoca dacilor liberi si perioada care a urmat dupa 275 vezi lucrarile lui I.Ionita, a doua perioada a mileniului vezi lucrarile lui Spinei V., formatiunile timpurii - P.Parasca, continuitatea religioasa - D.Teodor etc. Citeste si te vei mindri ca poporul tau nu a venit de undeva dar a trait aici in continuu. -
#1559 robert 10 августа 2011 | 14:38 #770
-
#1560 lvl100 10 августа 2011 | 14:37 Читать далее