Ilenuţa este un sat şi comună din raionul Făleşti. Ilenuţa este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, la distanța de 7 km de orașul Fălești și la 144 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1574 de oameni. Satul Ilenuţa a fost menționat documentar în anul 1842.
Citeşte mai departeSubiectul discuţiei |
Statistica subiectului |
||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Cum alegem vinul
Vă invităm să vă expuneţi părerile referitor la subiectul propus şi să dezbateţi argumentat opiniile noastre şi ale participanţilor la discuţie. |
|
1
-
#1 violeta 08 iunie 2011 | 16:09 #4
si eu am fost surprinsa. protejeaza de vin
-
#2 adara 08 iunie 2011 | 11:59 #2 Fructele protejeaza dintii?
-
#3 admin 04 iunie 2011 | 11:13 În atenția utilizatorilor!!!
Site-ul www.moldovenii.md nu susține și nu promoveaza niciun partid politic.
Campania de promovare a site-ului www.moldovenii.md nu face parte din campania de publicitate a căruiva partid politic.Administrația site-ului NU va accepta publicarea mesajelor și comentariilor cu caracter electoral !!!
-
#4 violeta 03 iunie 2011 | 15:12 stiu ca vin alb destruge dintii. din cauza asta trebuie de servit cu cascaval sau fructe :)
-
#5 Lenuta 02 iunie 2011 | 17:09 Se spune ca vinul se alege in dependenta de ce manici, eu nu sunt de acord sa respect cu strictete aceste reguli, mie poate sa nu imi placa acest tip de vin, de ce sa ma impun sal beau
1