Căpriana este un sat şi comună din raionul Străşeni. Căpriana este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Strășeni și la 37 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2362 de oameni. Satul Căpriana a fost menționat documentar în anul 1420.
Citeşte mai departeSubiectul discuţiei |
Statistica subiectului |
||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Bucate la grătar
Vă invităm să vă expuneţi părerile referitor la subiectul propus şi să dezbateţi argumentat opiniile noastre şi ale participanţilor la discuţie. |
|
1
-
#1 violeta 06 iunie 2011 | 16:06 imi plac foarte mult legume la gratar! da ieri am mincat impreuna cu mozzarela. recomand!
-
#2 admin 04 iunie 2011 | 11:16 În atenția utilizatorilor!!!
Site-ul www.moldovenii.md nu susține și nu promoveaza niciun partid politic.
Campania de promovare a site-ului www.moldovenii.md nu face parte din campania de publicitate a căruiva partid politic.Administrația site-ului NU va accepta publicarea mesajelor și comentariilor cu caracter electoral !!!
-
#3 adara 31 mai 2011 | 17:17 nu este bine sa maninci carne inainte de somn - stomacul nu lucrează, digestia se stopeaza si incep procese de putrezire chiar in stomacul tau
-
#4 Lenuta 31 mai 2011 | 11:14 #8 Nu am atras atentia la asa ceva, eu stiu ca daca nu maninci mult inainte de somn dormi mai bine
-
#5 tinka 30 mai 2011 | 17:10 eu cred ca si carnitza ajuta la bunastarea organismului, si nu este necesar sa faci pauze.
De exempli am inteles ca daca maninci carne inainte somn atunci somnul iti va fi mai linistit :) cum credeti e adevarat sau nu?
-
#6 Moldovanochka 23 mai 2011 | 14:32 #6 Doar pentru un timp... Ca sa ne "curatim"
Organismul are nevoe de carne. -
#7 tinka 23 mai 2011 | 14:30 credeti ca daca ne facem vegetarieni, chiar si pentru o perioada, o sa fim mai sanatosi?
oricum organismul are nevoie si de bucate din carne cum ar fi cele la gratar... mmm...asortate cu verdeata....un deliciu.....deja mi se face pofta...
-
#8 doina 20 mai 2011 | 12:52 Salatele de pe site sînt prea „urbanizate”, și nu le poți găti la picnic!!! Dar să le propui invitaților un platou cu frunze de salată, ceapă și ridichi asortat cu brînză este o soluție reușită!!! -
#9 Moldovanochka 20 mai 2011 | 12:37 #3 sint citeva la retete http://www.moldovenii.md/bucataria/retete-culinare/gustari-reci -
#10 Lenuta 20 mai 2011 | 12:20 Din pacate aici pe site nu este compartimentul cu salate
-
#11 doina 20 mai 2011 | 12:12 Bineînțeles, doar că trebuie să fie însoțite de multă verdeață (salate)!!!!!!!! -
#12 Lenuta 20 mai 2011 | 11:56 Sunt binevenite aceste retete pentru perioada asta a anului de picnicuri
1