Porumbrei este un sat şi comună din raionul Cimişlia. Din componenţa comunei fac parte localităţile Porumbrei și Sagaidacul Nou. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Cimișlia și la 50 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1380 de oameni. Satul Porumbrei a fost menționat documentar în anul 1893.
Citeşte mai departeSubiectul discuţiei |
Statistica subiectului |
||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Forumul funcţionează!
Vă invităm să vă expuneţi părerile referitor la subiectul propus şi să dezbateţi argumentat opiniile noastre şi ale participanţilor la discuţie. |
|
1
-
#1 Lenuta 26 octombrie 2011 | 17:42
#8 Pai doar se vede in profil dupa ce incarci pozele.
-
#2 Foma 26 octombrie 2011 | 14:23 как проверить зарегистрировался я в конкурсе фотографии или нет? -
#3 BogdanVoievod1 04 mai 2011 | 20:05 In primul rind nu trebue sa schimbam parerea cuiva trebue sai aratam cum sintem noi moldovenii si cine suntem si ca ne mindrim cu Tara noastra atunci omul are dreptul sa decida vrea el sa faca parte din neamul nostru Moldovenesc or nu in rest is deacord cu totul si imi pare foarte bine ca sa deschis acest forum si site -
#4 Constantin 04 mai 2011 | 9:32 sunt total deacord cu Hana! -
#5 Hana 03 mai 2011 | 18:26 îmi pare bine că a apărut un atare site. în orice discuție trebui să existe două opinii pentru a ajunge la compromis. cel puțin spre deosebire de elemtele naționaliste puțin inteligente ce ne reprezintă țara, voi încercați sî promovați valorile frumoase dar demult uitate. și vin cu o sugestie în această direcție: ar fi bine ca site-ul să uncționeze și în engleză, deoarece nu suficient pentru a schimba opinia publică de acasă ci și pe cea a vecinilor(la nivel global):) -
#6 admin 03 mai 2011 | 12:29 Mulţumim şi bine aţi venit!)) -
#7 Constantin 03 mai 2011 | 12:24 Felicitările mele! Sunteți bravo! -
#8 admin 03 mai 2011 | 12:23 Добро пожаловать! :) -
#9 Atheos 03 mai 2011 | 12:20 Всем привет,давно жду открытия, и хочу всех поздравить :) ну что пообщаемся, братцы-кролики :) поговорим за жизнь!
1