Obreja Veche este un sat şi comună din raionul Făleşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Obreja Nouă și Obreja Veche. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Fălești și la 151 km de Chișinău. La recensământul din anul 2004, populaţia satului constituia 2020 de oameni. Satul Obreja Veche a fost menționat documentar în anul 1548.
Citeşte mai departeSubiectul discuţiei |
Statistica subiectului |
||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Сîştigă o excursie cu degustare pentru 2 persoane la Cricova / Выиграй экскурсию на 2 персоны с дегустацией в Криково
Concurs: „Descoperă Moldova” Stimaţi vizitatori ai site-ului moldovenii.md. Vă propunem un concurs distractiv. Trimiteţi-ne bancuri pe teme, care vizează cultura, comportamentul, abilităţile moldovenilor sub aspectele sale pozitive. Cele mai haioase şi ingenioase bancuri vor fi apreciate de noi şi vor fi plasate pe pagina nouă a site-ului. Cel mai bun banc va fi premiat cu o excursie în oraşul subteran Cricova pentru două persoane. Pentru mai multe detalii, contactaţi-ne la tel.: 022 225-411, 078-844-114 Va mulţumim.
Конкурс «Откройте Молдову» Уважаемые посетители сайта moldovenii.md. Мы предлагаем вам увлекательный конкурс. Отправьте нам анекдоты на темы, касающиеся культуры, поведения, навыков молдаван с положительной стороны. Самые смешные и умные анекдоты будут оценены нами и размещены на новой странице сайта. Приз за самый лучший анекдот ‒ экскурсия на двоих в подвалы Крикова. Ждем ваши анекдоты, начиная с сегодняшнего дня, 29 апреля, и до 14 мая 2013. За дополнительной информацией обращайтесь по телефонам: 022 225-411, 078-844-114 Спасибо. |
|
-
#1 admin 15 mai 2013 | 9:51 Cîștigătorul concursului este: IonelaColesnic!!! Felicitari -
#2 IonelaColesnic 14 mai 2013 | 16:48 -
#3 leancapalii 13 mai 2013 | 23:43 Un student moldovan îi scrie tatălui:
Dragă tată, trimite-mi o mie de lei , să îmi iau un dicționar foarte important. După trei zile primește pachet de acasă, cu dicționarul de care zicea în scrisoare. Supărat că nu a mers șmecheria, îl vinde cu 500 lei la anticariat și o ține în cheltuieli cu amicii, până face toți banii de dicționar praf, când, iată, scrisoare de la tatăl său:
"Dragă băiete, sper că îți prinde bine dicționarul, iar,dacă ai studiat, într-adeavăr, vei vedea că între paginile lui ți-am pus și o bancnotă de 100 Euro, să te mai distrezi și tu cu fetele și prieteni tai. Cu drag,tata. -
#4 IonelaColesnic 13 mai 2013 | 20:00 -De ce rad moldovenii cand fulgera?
-?!
-Ei cred ca le face cineva poza. -
#5 IonelaColesnic 13 mai 2013 | 19:58 Erau doi ciobani moldoveni si stateau sprijiniti in bite.
Deodata unul din ei ia bita si il loveste zdravan pe celalalt in fata. Ala se ridica plin de singe si ia pozitia initiala fara sa zica nimic. Peste un timp il intreaba: "ba, tu cind ai dat adineauri, ai dat serios sau in gluma?"
Ala raspunde: "pai ,in serios"
"Asa, ba. Sa nu faci tu glume din astea cu mine!" -
#6 zeugen 10 mai 2013 | 2:32 Un moldovean zboara spre America... In avion, linga el, un american get-beget. Cum -la un moment dat- moldoveanului i se face foame, scoate o rosie sa o manance. Americanul, curios, il intreaba:
- Ce e asta?
- Pai, o rosie - zice moldoveanul.
- Ha-ha! La noi rosiile sunt de doua ori mai mari!
Apoi, cind moldoveanul scoate un castravete, americanul il intraba:
- Da asta ce-i?
- Pai, un castravete!
- Ha-ha! La noi castravetii sunt de trei ori mai mari!
In sfarsit, moldoveanul scoate un harbuz... Americanul il intreaba:
- Ce mai e si asta?
- Mazare, ma'!... Mazare! -
#7 zeugen 07 mai 2013 | 22:12 Doi studenţi:
- Auzi, tu după ce faci sex, faci baie?
- Da, bineînţeles!
- Atunci ai nevoie de sex! Urgent! :)) -
#8 leancapalii 07 mai 2013 | 8:40 La o lectie de L.Romană
- Ionel, ai citit "Iarna pe uliţă"?
- Doamnă profesoară, eu nu citesc nici vara la umbră şi vreţi să citesc iarna pe uliţă????? -
#9 IonelaColesnic 02 mai 2013 | 16:54 Trei prieteni se laudă cu memoria lor. Primul:
- Eu îmi aduc aminte că atunci când mama m-a născut, doctorul mi-a tras o palmă şi eu l-am înjurat pe limba mea!
Al doilea:
- Eu îmi aduc aminte că la şase luni de sarcină i-au făcut ecografie mamei şi eu stăteam în poză ca modelele din Playboy!
Al treilea:
- Eu îmi aduc aminte că m-am dus cu tata la picnic şi m-am întors cu mama! -
#10 IonelaColesnic 02 mai 2013 | 16:36 -
#11 IonelaColesnic 02 mai 2013 | 16:31 -
#12 IonelaColesnic 02 mai 2013 | 16:30 -
#13 IonelaColesnic 02 mai 2013 | 16:18 -
#14 IonelaColesnic 02 mai 2013 | 16:07 -
#15 IonelaColesnic 02 mai 2013 | 16:06 -
#16 IonelaColesnic 02 mai 2013 | 15:58 -
#17 IonelaColesnic 02 mai 2013 | 15:53 -
#18 IonelaColesnic 02 mai 2013 | 15:52 -
#19 IonelaColesnic 02 mai 2013 | 15:46 -
#20 IonelaColesnic 02 mai 2013 | 15:46 Un tip pierdea vremea omorand muste,vine sotia si intreaba-Bun,cate muste ai omorat pana acum?-Cinci femele si trei masculi-De unde stii tu care sunt femele si masculi?-Trei erau pe sticla de vin si cinci pe oglinda...