Elizaveta este un sat şi comună aflat în subordinea administrativă a municipiului Bălţi. Elizaveta este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 7 km de municipiul Bălți și la 145 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3523 locuitori. Satul Elizaveta a fost menționat documentar în anul 1846.
Citeşte mai departeSubiectul discuţiei |
Statistica subiectului |
||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Probleme legate de funcționarea site-ului
Vă invităm să vă expuneţi părerile referitor la subiectul propus şi să dezbateţi argumentat opiniile noastre şi ale participanţilor la discuţie. |
|
-
#41 Constantin 05 mai 2011 | 10:02 Admin, noi ai citit mail`ul meu ?! problema persita .. poate userul meu e in lista neagra )))) -
#42 admin 05 mai 2011 | 9:58 Daca doriti sa discutati o tema care va intereseaza, dar ea nu este pe forum, aveto tot dreptul s-o creati))) si sa discutati))) -
#43 admin 05 mai 2011 | 9:56 Dragi prieteni, daca apar probleme tehnice, nu ezitati sa ne scrieti. Forumul necesită să fie finalizat, sperăm să putem face acest lucru şi cu ajutorul Dvs. Sfaturile dvs. utile privind îmbunătăţirea funcţionalului forumului vor fi de folos.)))) -
#44 Constantin 05 mai 2011 | 9:37 #77 CalinRomania, descrie-mi problema da in mod tehnic, nu vreau sa facem politica aici, sunt o sumedenie de teme unde poti sa-ti lasi ideile referitor la limba Moldoveneasca vs Română !!! Sa inteleg ca tu vreai ca acest site sa-l "traducem" si in limba Română ? din MD in RO ? sau cum? Daca nu iti este greu, descrie-mi doleantele tale! Multumesc -
#45 CalinRomania 05 mai 2011 | 0:05 Si-apoi o alta problema spinoasa.....sper sa nu ma omorati...Am inteles ca acest site este dedicat tuturor moldovenilor in special dar si celor care nu sunt moldoveni.Sa presupunem ca eu sunt un moldovean din Romania (nu sunt dar sa presupunem ca sunt)....si nu stiu rusa....Ce ma fac atunci cad doresc sa ma uit la articolele legate de gustoasa bucatarie traditionala moldoveneasca (am mancat o tochitura moldoveneasca de sa-ti bati copii de acasa-extraordinar de buna) si vreau sa vad de mancarea prin excelenta traditionala a TUTUROR Romanilor-si anume...mamaliga! Si vad ceva scris in rusa de ma uit crucis! Nu sunt eu oare penalizat ca moldovean caruia ii este dedicat acest site? Cu mult drag,Calin -
#46 CalinRomania 04 mai 2011 | 23:57 De acord cu comentariul-ultimul al lui Constantin. Acum....o problema mai...spinoasa...De ce nu puneti si steagul Romaniei alaturi de cel al Republicii Moldova,vazandu-l si pe cel al Rusiei in dreapta? -
#47 ekap 04 mai 2011 | 16:49 +1 Sunt de acord -
#48 Constantin 04 mai 2011 | 15:45 #49 admin; incercati sa modernizati putin procedura de plasare a comentariilor, e incomod ca ultimul mesaj sa apara in fruntea paginii iar raspunsul sa-l poti scrie in "josul" paginii! realizati o procedura, ca atunci cind se tasteaza № la coment (dupa cum vedem fiecare comment are un numar anumit) automat sa se completeze spatiul dedicat raspunsului cu informatia data ca citat! intr-o forma mai placuta ochilor! -
#49 admin 04 mai 2011 | 15:16 #43 Constantin, Intr-adevar era o problema cu poza de la profil in momentul editarii profilului, fapt pentru care iti multumim... Insa ce spui despre data nasterii nu am observat asemenea problema in momentul testarii. terog sa trimit pe adresa suportului procedura detailata la ce actiuni faci ca sa obtii problema. -
#50 Constantin 04 mai 2011 | 12:22 Draga administratie, dupa cele observate de mine si nu numai, modulul de setari al site-ului nu functioneaza totalmente ... nu sunt aplicate modificarile, dupa cum am zis si eu, nici poza, nici data,anul nashterii nimic nu se schimba, acum si limba de interfata ... var rog sa atrageti atentie la observarile noastre! Va Multumim! -
#51 ekap 04 mai 2011 | 11:56 In setari daca aleg limba rusa si apas salvare nu se schimba interfata in rusa :( -
#52 admin 03 mai 2011 | 17:45 Mersi, o sa vedem de ce apare problema data.) -
#53 Constantin 03 mai 2011 | 17:44 Am mai observat ceva, mi-am adaugat poza pe profilul meu si cind intru la setari mi-o arata, dar cind tastez pe link-ul nick-ului meu si-mi apare datele mele, e fara poza... -
#54 Constantin 03 mai 2011 | 17:32 Nu inteleg de ce, dar nu mi se primeste, in fine, nu-i principial... va multumesc de ajutorul acordat si de atentia acordata temei noastre! -
#55 admin 03 mai 2011 | 17:28 Constantin, încercaţi data şi anul naşterii sa-l tapaţi, dar nu sa-l alegeţi din calendar. -
#56 Constantin 03 mai 2011 | 16:50 admin, ma scuzati va rog, dar am incercat in Chrome si Mozilla, si nimic, aceeasi problema! -
#57 admin 03 mai 2011 | 16:32 Nicu, posibilitatea de a posta imagini va fi în curînd. Constantin, încercaţi în alt browser. -
#58 Constantin 03 mai 2011 | 16:30 "Am schimbat 2 min inapoi. Poate ca problema cu browser? Eu am schimbat cu Chrome." Acum am incercat din nou, nu se primeste! -
#59 Pro 03 mai 2011 | 16:24 Am schimbat 2 min inapoi. Poate ca problema cu browser? Eu am schimbat cu Chrome. -
#60 vados 03 mai 2011 | 16:24 Eu am 10 minute de cind incarc compartimentul muzica populara, cred ca pina la urma se incarca.