Пэлэрия (Pălăria) – село в составе коммуны Цамбула района Сынджерей. Село расположено на расстоянии 24 км от города Сынджерей и 120 км от муниципия Кишинёв. По данным переписи 2004 года, в селе проживало 82 человека. Село Пэлэрия было основано в 1913 году.
Читать далееТема обсуждения |
Статистика темы |
||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Moldovenii si Guvernul Romaniei
Intervin cu un studiu pe care l-am facut recent si care poate va va interesa/amuza. Postarea sper sa treaca de administratori intrucat atinge Moldova si Rep Moldova in mod direct. |
|
-
#1 lzm00 05 июня 2017 | 7:40 Читать далее -
#2 sus 12 июля 2012 | 9:16 ....si carii sarea....ci porcu ari cap di porc....da.... calu ari cap di cal....moldova din rominia e seii mai saraci parte a tarii pacatosi...mincat maliga poati capitala tresi la Ias...oi-oi-oi la voi e Iasi,Molidova....inglodat cuvintili...dictanti a modei limbii rominesti la inaltime de leje fizica...mama voastri :)))))) -
#3 SPQR 09 февраля 2012 | 21:56 Azi tocmai ce fu confirmat de Legislativ Mihai Ungureanu, lucru ce duce la 11 premieri din Moldova din cei 62 de romani care au condus Guvernul. De asemenea, dl. Ungureanu este primul sef al Guvernului nascut la Iasi de la Petre Carp incoace.
Interesant ca nu este niciun dobrogean in lista de premieri, desi Dobrogea este parte a tarii de prin 1878 incoace. Ma rog, sa zicem ca au recuperat la Presedinti :P
Doamne ajuta
-
#4 CalinRomania 09 февраля 2012 | 19:20 Draga SPQR.........nu pot sa-ti spun decat.......FELICITARI pentru initiativa ta..........nu stiu daca cineva a mai avut curiozitatea pana acum sa faca un studiu identic......eu unul nu am mai auzit de asa ceva...........Iar apoi ,comentariile tale sunt foarte -foarte ........nu-mi vine pe limba termenul.........faine........ca ....de' sunt facute de un oltean istet !!!............Inca o data felicitari ....datele tale pot fi baza de date in anumite studii......istorice......Initiativa ta este desigur binevenita.......