Басарабка (Basarabca) – село в коммуне Мокра в составе административно-территориальных единиц Левобережья Днестра. Село расположено на расстоянии 33 км от города Рыбница и 143 км от муниципия Кишинев. По данным 1999 года, в селе проживало 64 человека. Село Басарабка было основано в 1920 году.
Читать далееТема обсуждения |
Статистика темы |
||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Concurs foto
nu pot sa votez..puteti sa ma ajutati va rog :) |
|
-
#101 Moldovanochka 09 декабря 2011 | 16:56 Я ненавижу сплетни в виде версий,
Червей сомненья, почестей иглу,
Или, когда все время против шерсти,
Или, когда железом по стеклу.
-
#102 voronin 09 декабря 2011 | 16:44 (С)
"Оглянешься - а вокруг враги,
Руки протянешь - и нет друзей;
Но если он скажет: "Солги",- солги.
Но если он скажет: "Убей",- убей."
интересно поубивали бы? :) берегись жюри
-
#103 Moldovanochka 09 декабря 2011 | 12:33 #14 так вам же ответила - жюри чтоб не нарушали правила, а не для того чтоб выбирать победителя.
в правилах же написано - что победителя по голосам выбирают, а жюри ставит заключительный диазгозЪ, мол права не нарушили, голоса не накручивали, значицца всё ок.
теперь представьте себе, если жюри не даст им приз, начнутся такие же претензии как у вас, мол регламент нарушают.
-
#104 Moldovanochka 09 декабря 2011 | 12:30 #15
в 15 лет я стихи Есенина почти все наизусть знала..
родители, отберите у неё интернет и купите вместо флэшки учебник по математике!
-
#105 voronin 09 декабря 2011 | 12:13 #13 девочке 15 лет какая математика о чем вы? писать умеет и то хорошо.
-
#106 IgorNi 09 декабря 2011 | 10:52 Raspund ultima data la cei mai smecheri, eu stiu a pierde deoarece sunt nu numai fotograf dar si sportiv profesionist, reprezint lotul national, deaceea stiu ce inseamna a fi invins, la fel fac facultatea de drept,cunosc legislatia, si am argumentat de ce regulamentul a fost si este subred, al doilea moment, membrii comisiei, cine sunt ei??cum au votat??argumentarea lor??discutiile???nimic nu s-a dat...de ce??p-u ca in opinia mea sunt oameni incompetenti, daca se ascund. dar poate ca ei nici nu exista...Cu siguranta nu voi participa la concursurile de pe acest sait, deoarece oamenii ii creaza p-u alte scopuri decat cele pretinse...
-
#107 Moldovanochka 09 декабря 2011 | 9:30 #12 Девушка, перед тем как что-то говорить и особенно возмущаться, советую включить логику и мышление, чтобы не позориться. Ибо выглядите вы сейчас как минимум человеком с недалёким умом. Если у вас напрочь отсутствует логика, то включите хотя математические способности (*если он и у вас опять же есть, но видимо их нет, так как вы ими не использовались).
Почему-то для нормальных людей всем всё понятно, вам же - нет.
Фотографий на конкурсе 272 (цифру можно увидеть нажав на любую фоту), дней голосования по моим подсчетам - 24. Голосовать можно раз в сутки.
Теперь 272 фотки (за которые может любой юзер голосовать) умножаем на 24 = 6528
А теперь посмотрите на тех кто забрал флэшки, они даже не использовали свой шанс на полные 100% голосов!
так что не трындите и не позорьтесь. Вы просто не за все фотки голосовали или пропустили пару дней. Даже лидер активных не набрал больше 6000
http://www.moldovenii.md/md/concurs/top-users/contestId/2
каике же зануды... фу блин.
-
#108 corinap 08 декабря 2011 | 18:16 nici eu nu am putut vota de mai multe ori inaceeasi zi , dar eu ma orientam dupa alt votant si am calcula tin fiecare zi cu cit sint inaintea lui ( eram cu 160 puncte ), iar la data de 7 dec. numai el a votat si a putut sai treaca de la locul 4 la locul 2.Cum e posibil??
-
#109 voronin 08 декабря 2011 | 17:20 выб обратились прилетят американцы и разбомбят всех :)
-
#110 Lenuta 08 декабря 2011 | 17:05 #7 cina a votat de doua ori in aceeasi zi? tu? eu nu am putut vota.
Stii trebuie sa stii si a pierde. De multe ori cei care pierd zic ca nu a fost cinstit, etc, de ce cind ati participat regulamentul nu era subred, dar daca nu ati cistigat voi deja spuneti ca nu a fost cinstit.
Daca cele mai multe voturi au avut pozele date e si normal ca ele o sa cistige.
La concurs fiecare voteaza pentu poza sa si toti prietenii voteaza pentru poza lui, dar putini voteaza pozele care intr-adevar merita si uite asa in final ajung cei cu multii prieteni si cumatri si care sunt mai organizati.
-
#111 IgorNi 08 декабря 2011 | 16:34 foarte simplu cand poti diraja saitul, #7
-
#112 IgorNi 08 декабря 2011 | 16:33 Deci la intrebarea mea cine a fost in juriu nu am primit raspuns...ceea ce tine de legalitate, deacord dar cu asemenea regulament care permite membrilor comisiei sa motiveze alegerea cum doresc este cu certitudine subred, mie mi s-a parut ca scopul saitului a fost de a selecta poze cele mai bune??dar in realitate aveti un alt scop, regretabil, deaceea nici o data nu o sa aveti participanti cu poze artistice..
-
#113 corinap 08 декабря 2011 | 16:15 atunci cum s-a primit ca un ultilizator sa voteze de 2 ori intr-o zi aceleasi fotografii??
-
#114 admin 08 декабря 2011 | 16:01 #5 Salut. După regulament, nu juriul alege învingătorii ci votingul utulizatorilor. Deci, regulamentul nu este încălcat.
Juriul are dreptul să ea decizia definitiva dacă se observă votingul prin roboti, drept de autor etc.
Conform regulamentului pozelele care au cîştigat nu au încalcat regulamentul concursului.
Juriul are dreptul să aleagă singur pozelel pentru Premiul special.
Ceea ce ţine de voting - untilizatorii voteaza. Democratie :)
-
#115 IgorNi 08 декабря 2011 | 12:19 cine a fost in comisia care a selectat pozele care au invins??imi pare rau ca ati organizat un concurs in care nu a fost o apreciere obiectiva, cu un regulament subred, este regretabil, dar asta e tara noastra unde totul este invers... -
#116 admin 08 декабря 2011 | 9:36 Pai care este problema, daca omul a votat din alte zile?
-
#117 corinap 07 декабря 2011 | 18:39 sunt dezamagita de acest concurs! Eu-care am votat in fiecare zi de la inceputul concursului si eram pe locul 3 la cei mai activi votanti ...sunt pe locul 4 si nu primesc nimic ...iar oPersoana care nu a votat din prima zi este pe locul 2 >>>> timp pierdut in zadar!!! 2 saptamini!!!!!!! (((
-
#118 victor 22 ноября 2011 | 9:52 Читать далее -
#119 admin 16 ноября 2011 | 10:47 La concursul cu Tradiţii moldoveneşti de nuntă pentru a putea vota e necesar sa accesati pagina cu poza dorita, un utilizator poate vota doar o singura data timp de 24 de ore, in cazul in care incalcati regulamentul ve-ti fi descalificati.