Бардар (Bardar) – село и коммуна района Яловень. Бардар – единственное село в составе одноименной коммуны. Село расположено на расстоянии 15 км от города Яловень и 25 км от муниципия Кишинёв. По данным переписи 2004 года, в селе проживало 5010 человек. Первое документальное упоминание о селе Бардар датировано 1443 годом.
Читать далееТема обсуждения |
Статистика темы |
||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Bancuri cu și despre moldoveni :-)
Desigur cu respectarea regulilor de utilizare a forumului. |
|
-
#21 CalinRomania 04 января 2012 | 0:48 Maria cu Ion........doi tarani ardeleni batrani nevoie mare.........isi dau duhul................
Si,datorita faptelor lor bune ajung in Rai.............
Sfantul Petru ii conduce in noua lor "casa" ...........Televizor LED de 60 de polici......baie cu cada cu hidromasaj, sauna..............................................................
Frigider ultraperformant din care toate bunatatile pamantului nu se sfarseau niciodata.....
Ce sa mai......cu adevarat Rai..........................................................................
De abia Sfantul Petru termina de prezentat noua lor locuinta si pleca..........Ion se intoarce foarte -foarte suparat la Maria...:
-No ,Marie ,vezi tu ,o trebuit sa ma iau dupa tine......sa mananc bine si sanatos,sa nu fumez,sa nu beau.........vezi ,puteam ajunge aici mai repede cu zece ani !!!
:)))))))))))))
-
#22 CalinRomania 04 января 2012 | 0:43 Cum iese un cal alb din......Marea Neagra ???
.........................................................................
- Ud ! :)))))))))))))))))))))
-
#23 CalinRomania 04 января 2012 | 0:42 Unde au femeile parul mai negru si mai cret ????
............................................................................................
- In Africa !!! :))))))))
-
#24 CalinRomania 25 декабря 2011 | 14:25 Da.....:)))) .....CRACIUN FERICIT TUTUROR !!!........si nu e un banc.....:))))))))
-
#25 Lenuta 19 декабря 2011 | 9:53 #31 Umor negru, :-D :-D :-D
-
#26 CalinRomania 18 декабря 2011 | 16:17 Читать далее -
#27 CalinRomania 18 декабря 2011 | 16:06 Desigur ! Nu ai vazut ca nu intelegeau ce spunea biata fata ? :))))))))))
-
#28 Lenuta 09 декабря 2011 | 9:24 #28 Si oare totusi e nevoie de un traducator?! :-D
-
#29 CalinRomania 08 декабря 2011 | 22:07 Foarte simpatici !!! .................Dar ce spui de asta ?....................
-
#30 Lenuta 08 декабря 2011 | 17:18 Citeodata iti pare ca ai gasit solutia optima
-
#31 CalinRomania 08 декабря 2011 | 14:08 :)))))))))))))))))
Vai dragi imi sunteti ! :))))))))
Stau si ma gandesc ,in ciuda gropilor din asfalt,a greutatilor economice,cata bogatie aduceti neamului nostru ! Cata bogatie spirituala.Fantastic !
Mi-a placut mult filmuletul......Nu degeaba un Mihai Eminescu s-a nascut pe plaiuri moldave !!! :))))))
-
#32 Lenuta 08 декабря 2011 | 10:01 In goana dupa Inspiratie
-
#33 CalinRomania 02 декабря 2011 | 0:54 Draga Lenuta, :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Bancul cu "vitezele " nu il stiam.........Legat de asta "razamat" se spune si in Transilvania..........deci stai linistita ca te-am inteles perfect.........
Iar apoi si acesta de la #23..........nu il stiam,m-ai facut sa tot "mustacesc" sa rad .....toata ziua ! :)))))))))))))))))))))))))
-
#34 Lenuta 28 ноября 2011 | 10:12 Stefan cel Mare, după o bătălie crâncena, reuseste sa scape cu viata, împreuna cu un mic grup de osteni. Pe urmele lor oastea otomana, câta frunza si iarba. În depărtare se vede o pădure. Stefan:
- În pădure!
Când ajung în pădure, Stefan comanda:
- Toata lumea sus în copaci!
Peste o leaca de vreme, ostenii în copaci, agătati de craci, încep sa se nelinistească:
- Mai stăm asa, Măria Ta?!
- Mai stati mă, ca abia acum întră turcii în pădure!
Peste un timp, iară:
- Sa mai stăm, Măria Ta?
- Mai stati, mai stati ca acuma trec pe sub noi!
- Da', Măria Ta,... dar măcar caii putem sa-i lăsam jos?! -
#35 Lenuta 28 ноября 2011 | 10:07 Un ostean vine in goana la Stefan cel Mare.
- Maria Ta, Maria Ta, vin turcii!!!
- Cati sunt, ostene??
- 1000 de turci.
- Bine, adu-mi camasa mea rosie, ca daca sunt ranit in lupta sa nu vada ostenii sangele si sa lupte in continuare.
Pleaca Stefan la lupta, castiga batalia.
A doua zi:
- Maria Ta, Maria Ta, vin turcii!!!
- Cati sunt?
- 5000 de turci.
- Adu-mi camasa rosie sa nu vada ostenii mei sangele, daca sunt ranit in batalie.
Stefan castiga lupta si de data asta.
A treia zi:
- Maria Ta, Maria Ta, vin turcii!!
- Cati sunt, ostene?
- Multi, Maria Ta, cata frunza si iarba, peste 10 000 de turci.
- Bine, adu-mi camasa mea cea rosie si pantalonii mei maro. -
#36 Lenuta 28 ноября 2011 | 9:57 Cite viteze are un moldovean ??? are 4 viteze…
Viteza 4 ..inshet
Viteza 3 ..inshetishor
viteza 2 ..tat pi loc pi loc pi loc..
vitaza 1 …razamat (rezemat)
-
#37 Lenuta 28 ноября 2011 | 9:54
#12 :-D
Moldoveanul soseşte cu întîrziere la împărţirea darurilor, iar Dumnezeu îi spune amărît:
- Îmi pare rău de tine, nu mi-a mai rămas decît frumuseţea şi prostia, fiule, ce să-ţi fac? Alege-ţi.
- Apoi, Doamne, frumuseţea-i trecătoare…
-
#38 CalinRomania 26 ноября 2011 | 15:14 De ce au inventat rusii celebra "Ruleta ruseasca " ???
Ca sa arate lumii intregi ca ,pentru ei capul ,e un organ rudimental .....:)))))) -
#39 CalinRomania 26 ноября 2011 | 14:33 Se zice ca la Cluj -Napoca Funar ,primarul Clujului a schimbat regulile de circulatie........
Pe rosu....se sta.....
Pe galben ....se pregateste trecerea......
Iar pe verde trec masinile si...pietonii unguri ! :))))))))
-
#40 CalinRomania 26 ноября 2011 | 14:31 Cum fac oltenii gardurile ?
Fac o bucata de gard normala de cativa metri........apoi,din loc in loc "planteaza" doar cate un par cu un inscris pe el: s.a.m.d. (si asa mai departe ) .......:)))))