Новые Бадражи (Bădragii Noi, Бэдраджий Ной) — село и административный центр одноименной коммуны в Единецком районе. Село расположено в северо-западной части района, на берегу реки Прут, в 30 км от города Единцы и 230 км от Кишинева. На 1.07.2008 в Новых Бадражах проживали 1200 человек. Этот населенный пункт появился на карте Хотинского цинута после 1812 года.
Читать далееТема обсуждения |
Статистика темы |
||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Felicitări cu Ziua Limbii Române!
Pentru ea la Putna clopot bate |
|
1
-
#1 lzm00 05 июня 2017 | 7:39 Читать далее -
#2 sus 14 июля 2012 | 6:39 ....sau vorghesti sau tasi...nui diferenta....da cred ci nu te ajinji capu....la nivelu tu esti bou,da tu esti vaca....tu dorni cind esti treaz...nu ma intriga nis dintro parti....cui ii trebu fasi...da tu nu pot...tu esti previzibil ca sugativa... -
#3 fanebabanu 14 июля 2012 | 2:15 #6
Mă decât să folosești GOOGLE translator (care oricum o face aiurea) pentru a traduce din rusă în limba oficială (ROMÂNA) mai bine te faci înțeles dacă ne scrii în engleză sau franceză. PANIMAIU?
-
#4 sus 13 июля 2012 | 12:10 ....aoleu, viitorul limbii romine....nimic nou.....inc is rare....da digrabi asa o o sa sune limba romina....si la urma urmii si avet avet di la noi,n asuda dijeaba... -
#5 fanebabanu 13 июля 2012 | 3:35 #3
Sunt nevoit să mă repet. Do you speak english?
-
#6 sus 12 июля 2012 | 12:43 ...la noi sint moldoveni cari si numesc proromini...moldoveni care si numesc prorusi....in tara asta am ramas eu unicu moldovan fara pro...sint anticvariat,raritet mama dracului....nu si cum si poati di ridicat o tara daci e ghindesti la pro si nu la dinsa....nu ghindit mult asupra....astai un fapt real simtiti prin pealea proprie a tarii mele....si asta simti numai Moldova me ...sei cari traesc in ea is cam cu pealea atit de grosa di nu simt nic- BRONTOZAURI.,.. -
#7 sus 12 июля 2012 | 9:31 ...stii sii asta fobie...moldovan si fobii de romin...nut pari ci nu sinclei seva pi colo...fobii di seia si nui :))) ....nonsens.... -
#8 CalinRomania 23 сентября 2011 | 2:41 Draga Roman......am spus eu ca esti o figura ....:))))) Romanofob ??? Adica nu ii placea despre romani si Romania ??? Poate vrei sa spui romanofil......
" Si cel mai important daca vorbim despre Ion, apoi mama lui este curat moldoveanca!!! Este si un reportaj video unde ea asa si spune suntem moldoveni din talpa"..............si ce are de a face cu faptul ca sunt totodata si romani ???? Si eu sunt poate transilvanean din "talpa" ceea ce ma face automat si roman..........denumirea de moldovean este o denumire regionala a romanilor de pe plaiurile Moldovei lui Stefan cel Mare
-
#9 Roman 21 сентября 2011 | 21:02 Читать далее
1