Бык (Bîc) – село в составе коммуны Бубуечь муниципия Кишинёв. Площадь села – около 0.54 кв. км, периметр – 5.55 км. Село расположено на расстоянии 3 км от Кишинева. По данным переписи 2004 года, в селе проживало 1074 человека. Село Бык было основано в 1908 году.
Читать далееТема обсуждения |
Статистика темы |
||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Noi, moldovenii
Vă invităm să vă expuneţi părerile referitor la subiectul propus şi să dezbateţi argumentat opiniile noastre şi ale participanţilor la discuţie. |
|
-
#261 lvl100 23 августа 2011 | 14:28 promoldova: (Am gasit si astfel de informatie)Rezultatele curente ale unui sondaj din Romania - - - Considerati ca ar trebui schimbat numele tarii noastre in DACIA?
92% - Categoric da, DACIA este numele adevarat!
_1% - Nu conteaza numele, important este sa ne fie noua bine.
_4% - Schimbarea numelui implica multe complicatii, asa ca mai bine o lasam cum este.
_3% - In nici un caz! Romania are o rezonanta mai latina decat Dacia.
Razesuleeeee iauzi tata ce ne spune omu asta cu sondajul lui. In Romania numai noi 2 am ramas "romanofoni" in rest tot restul populatiei e aproape 100% dacomana.
Bravo ProFM am simtit ca ai un potential deosebit, ma bucur ca nu dezamagesti.
promoldova:În ţara noastră lucrurile merg într-o direcţie bună sau greşită? 87% - greşită 9% - bună
Pana acum toti romanii pe aici si-au injurat conducatorii. La care ProFM asta ii contrazice postand 1 km de sondaje in care alti romani isi injoara conducatorii. Bravo mai Sherlock Holmes.
-
#262 promoldova 23 августа 2011 | 12:46 Читать далее -
#263 promoldova 23 августа 2011 | 12:00 #819
Cipru.
-
#264 lvl100 23 августа 2011 | 10:54 Читать далее -
#265 andrei 22 августа 2011 | 23:40 Читать далее -
#266 razesu 22 августа 2011 | 9:07 http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=703559 poate acum merge..... -
#267 razesu 22 августа 2011 | 9:06 #825
-chiar nu m-ai are rost sa polemizam....uite un link unde se trateaza la modul cel mai serios problema dacilor, un subiect care va preocupa pe voi foarte mult...http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=703559 -
#268 lvl100 21 августа 2011 | 17:32 Читать далее -
#269 burlakul 21 августа 2011 | 15:26 Nu vezi chiar in timp cum au concurat aceste doua notiuni,romana si dacica?!Daca am fi fost romani de ce stramosii puneau la indoiala cest lucru,cine a cistigat aceasta lupta ideologica?Cei ce au dat distrus in 200 ani ceea ce au construit 500 ani stramosii nostri.Oare chiar nu vrei sa deschizi putin ochii sa vezi ce contributie a avut Bucurestiul la destramarea vechii tari,Moldova?!N-o sa apere niciodata Bucurestiul interesele noastre si de aceea nici nu putem sa ne lasam in minele lor soarta...Moldova toti acesti 200 ani trebuia singura sa-si hotarasca soarta,dar Moldova sa ramina!Unita cu tarile RO,dar Moldova sa ramina!Si oamenii Moldovei sa-si hotarasca soarta,dar nu Bucurestiul. -
#270 burlakul 21 августа 2011 | 15:08 burlakul: Cine si poate are dreptul sa se numeasca ca ei sint romii si atunci voi le furati identitatea nu ei voua...Am vrut sa spun ca dupa temperamentul sau,romii au mai mult comun cu italienii dacit noi si prin asta sunt mai aproape de ei decit noi;)(chiar daca limba si radacinile sunt departe de a lor...:) )
-
#271 nicoara 21 августа 2011 | 15:04
razesu:voteaza in mod constant comunistii
Este o actiune regretabila dar logica.Alogica este usurinta cu care voi inghititi lamurirea precum ca <sunt prosti, indoctrinati , spalati pe creeri>
In anglia s-a facut asa o experieta: la o expozitie de vite la toti vizitatorii li s-a propus sa aprecieze la ochi ce greutate are un buhai. Erorile ajungeau la 100kg,insa cel mai interesant este ca media era precisa pina la ordenul gramelor
Societatea noastra la fel este pe aproape de varianta optimala
-
#272 burlakul 21 августа 2011 | 15:00 Читать далее -
#273 burlakul 21 августа 2011 | 14:44 #81510. Pentru această deplasare, vestigiul a fost asigurat de un consorțiu de asiguratori dintre care fac parte Lloyds Londra și compania de asigurări a Băncii Centrale Europene.
Nu inteleg ce ai vrut sa accentuezi aici...Dar acest eveniment i-mi trezeste un sentiment de mindrie fata de tara si stramosii mei!Sunt sigur ca multi romani ce n-au nici un sentiment fata de moldoveni,acest eveniment = cu scoaterea gunoiului din casa...
-
#274 burlakul 21 августа 2011 | 14:40 #819Daca si se stie drumul,corect,pe care ar trebui toti sa-l urmeze,el nu este acceptat de toti...Chiar nu observi ce drum corect alegeti voi?Prosperitatea RO ma uimeste).Daca tot vrei sa intelegi cum se fac alegerile la noi,incearca sa gindesti mai larg...La alegeri se fac prezenti 60%,50%pro comunisti si 50% democrati,revine cite 30% din populatia cu drept la vot...Si sa fim sinceri cu noi,nu sunt comunistii de azi cei din sovete.Si nu vad de ce ar trebui sa alegem ca careva tara din UE...Oamenii aleg partidele care dupa parerea lor o sa le apere interesele.Noua nu ne spune nici SUA,nici UE,nici Rusia pe cine sa alegem...Atunci gindestete cine-i mai liber in alegerea sa?!
-
#275 razesu 21 августа 2011 | 11:15 #818
consider ca drumul ales de dumneavostra , daca poate fi numit un drum, este gresit ....atit timp cit un procent atit de semnificativ de populatie voteaza in mod constant comunistii,un caz unicat in Europa [comunistii nu cistiga in nici o tara europeana procentele fabuloase pe care le au in RM]...imi arata inapoierea politica si orizontul asirational al cetatenilor RM.... -
#276 nicoara 20 августа 2011 | 23:16 razesu: #817 razesu[/quote
Ok vad ca nu esti dispus sa analizezi si sa discuti obiectiv aceasta tema. Imi retrag intrebarea.
Noapte buna
-
#277 razesu 20 августа 2011 | 23:06 nicoara:
Salut Razesule Undeva in adincul sufletului as avea si eu un repros catre moldovenii din vest ca si-au aranjat soarta fara a ne lua in consideratie si pe noi, dar nu am dreptul moral s-o fac. Foi ati facut ceia ce ati gasit de cuviinta ca ar fi mai bine. Dar de ce naiba voi credeti ca aveti dreptul moral sa ne reprosati noua??? Noi tot am facut o alegere!
-cruntul adevar este ca de fiecare data cind am incercat o apropiere am fost tratati cu un sut in fund de catre voi.... -
#278 nicoara 20 августа 2011 | 22:21 razesu: -noi am avut de facut o alegere....mergem alaturi de lumea civilizata ori ne complacem in promiscuitate.....am facut acesta alegere cu toate riscurile pe care le implica si binenteles ne-am asumat si toate pierderile inerente......
Salut Razesule
Undeva in adincul sufletului as avea si eu un repros catre moldovenii din vest ca si-au aranjat soarta fara a ne lua in consideratie si pe noi, dar nu am dreptul moral s-o fac. Foi ati facut ceia ce ati gasit de cuviinta ca ar fi mai bine. Dar de ce naiba voi credeti ca aveti dreptul moral sa ne reprosati noua??? Noi tot am facut o alegere!
-
#279 razesu 20 августа 2011 | 20:31 Читать далее -
#280 razesu 20 августа 2011 | 14:59 promoldova:
Ei cred ca au patentat istoria si ca noi prostii moldoveni basarabeni rusificati nu cunoastem istoria adevarata, si ei trebuie numai decit sa ne ilumineze deoarece ei au patenta.
-pai daca ai facut scoala in ruteana de unde sa stii istoria Moldovei?