Сухая Рыбница (Suhaia Rîbnița) – село в коммуне Кобасна в составе административно-территориальных единиц Левобережья Днестра, Республика Молдова. Село расположено на расстоянии 24 км от города Рыбница и 126 км от муниципия Кишинев. В настоящее время село совершенно обезлюдело. Село Сухая Рыбница было основано в XX веке.
Читать далееТема обсуждения |
Статистика темы |
||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Деспре вяцэ... ши виитор. О жизни... и о будущем.
Вынужден писать на русском языке, чтобы поняли все... |
|
-
#61 SPQR 29 августа 2011 | 10:40 Gata, folosesc google translate, simt ca pierd informatii vitale dom'le!
-
#62 posol 28 августа 2011 | 21:34 #28 Иллюминаты - Братство зверя -
#63 Adrianis 28 августа 2011 | 21:17 Foarte mari schimbări în lume.
Stai, nu-mi spune. De fapt, toată religia este o minciună şi în realitate Iisus era rus, steaua a căzut lângă Nijnii Novgorod, Vechiul Testament a fost iniţial scris în chirilică (la fel ca biblia) iar Dumnezeu a făcut de fapt întâi poporul slavon şi apoi pe Adam şi Eva.
Cinste lui, POPORULUI.
-
#64 posol 28 августа 2011 | 17:34 #26 Чине те ымпедикэ сэ ынвець лимба унуй попор маре, каре ын курынд в,а фаче марь скимбэрь ын луме...
-
#65 SPQR 28 августа 2011 | 17:21 #24 Pacat ca nu stiu rusa ca sa citesc si eu postarea lui posol. Posol for prezidănt!
-
#66 Adrianis 28 августа 2011 | 14:07 Izvinite no po russki ploho viju.
-
#67 posol 28 августа 2011 | 12:50 Читать далее -
#68 Adrianis 27 августа 2011 | 22:39 Prin tine vorbeşte nu stăphânu' da' alcoholul bhreeeee! *sghiţ*
Cred că ai fost prin centru, te-ai alimentat zdravăn cu vin după care ai uitat să te dai la umbră şi peste 3 ore de stat în soare ai venit acasă, te-ai pus la calculator şi ai început să aberezi, spre marea noastră "bucurie".
Iar acum, fii atent aici: DOMNUL, dacă şi trimite pe cineva, la sigur că trimite un om CULT, nu un handicapat agramat ca tine care face câte 20 de greşeli în timp ce scrie un singur rând :))
Dacă a ajuns DOMNUL să trimită unul ca tine să ne înveţe pe noi despre ERTARE, dare de SAMĂ şi PAE (paie) atunci să fiu al naibii, dar se pare că Direcţia Resurse Umane a Cerurilor este în criză mare de personal =))))))
-
#69 posol 27 августа 2011 | 11:42 Читать далее -
#70 Adrianis 26 августа 2011 | 23:23 Apropo de fotbal, ştiţi ce meci aş vrea să văd eu înainte de Marele Sfârşit al lui Pasol? Un meci între selecţionata ISTORIEI (cu Ştefan cel Mare şi Ion Antonescu în atac, Mihai Viteazul şi Alexandru Ioan Cuza în apărare şi Vlad Ţepeş în poartă) şi selecţionata POLITICĂ a Moldovei (cu Voronin şi Zina Carabina ca atacanţi, lui Voronin i-ar prinde bine să mai slăbească puţin, Dondon şi Plahotniuc în apărare iar capul lui Roşca pe post de minge...))
-
#71 SPQR 26 августа 2011 | 23:14 #19 :)))) genial! Daca toti facem ca tine e inevitabil sa dam cu capul sub noi in 2012.
Inca ceva, ultima finala de Europa League se va tine la Bucuresti!
Pentru posol:
Guvernul Mondial va trebui sa fie numit de un Parlament Mondial, nu? Ma intreb cand sunt alegerile pentru PM...ca deja avem alegeri locale si centrale plus referendum-uri....
-
#72 Adrianis 26 августа 2011 | 23:05 Exact. Asta contează :) În ultimele clipe, să fii alături de fraţii tăi :)
Apropo, eu am luat ieri de la bancă un credit de 730.000 lei, pe 20 de ani. Mă scald acum în şampanie şi caviar, că oricum nu mai apuc să îl întorc, dacă se termină totul în decembrie 2012 :))
-
#73 SPQR 26 августа 2011 | 22:58 Guvernul ala Mondial va fi rau (malefic), dar macar vom fi toti uniti - repet, pana in decembrie 2012!
-
#74 nicoara 26 августа 2011 | 22:52 Adrianis: salut :))
Noroc, noroc ))
-
#75 nicoara 26 августа 2011 | 22:51 posol: #1 posol
Cum se citeste nicul cu< S> sau cu< Ş> ?
-
#76 Adrianis 26 августа 2011 | 22:49 Ooooo salut salut :)) Demult nu ne-am "auzit" :))
-
#77 nicoara 26 августа 2011 | 22:48 In sfirsit discutia despre unire a intrat in albia sa fireasca )))
-
#78 Adrianis 26 августа 2011 | 22:44 Domnule posol, vă anunţ că asta a fost cea mai frumoasă veste pentru ziua de astăzi! Vă mulţumesc!
Căci, dacă la conducere va veni un Guvern Mondial, înseamnă că Basarabia şi România în sfârşit vor fi împreună! Iar Prutul nu va mai fi decât o altă apă care va trebui pur şi simplu doar TRAVERSATĂ pentru a-mi îmbrăţişa fraţii de pe celălalt mal.
VĂ MULŢUMESC PENTRU NOUTĂŢI! Abia aştept acest nou guvern :))
-
#79 SPQR 26 августа 2011 | 22:30 Domnule posol, cum vedeti Romania si Moldova dupa ce minciuna va fi distrusa cu tot cu slujitorii ei? Eu vreau sa fiu salvat, si sfarsitul va fi in 2012, am vazut eu un clip pe youtube odata.... Parea destul de real
-
#80 posol 26 августа 2011 | 22:12 #10
Da!!! Te înşeli !!!
Nici un om nu v,a dispărea (nu v,a crăpa...), penru că acasta îi imposibil !!!
Eu doar te-am prevenit: Tema descisă de mine nu-i întîmplător !
Ca să fii salvat, trebue să te înarmezi cu ADEVĂR. Adevărul îi veşnic. Da mincuna care conduce pe pămînt v,a fi distrusă în curînd, cu toţi slujitorii ei.
Anul 2012 nu-i sfîrşitul ! Trebue să se împlinească tot, ce-i spus dinnainte: La conducere trebue să vină Guvernul Mondial, oamenii în toată lumea trebue să fie însemnaţi(cipul radioidentificator), vor fi războae între popoare, destrăbălarea celor ce vor fi distuşi trebue să ajungă la maximum... Pilde îs multe.