Кобыля (Cobîlea) — село в районе Шолдэнешть. Это единственный населенный пункт в составе одноименной коммуны. Село расположено на правом берегу Днестра, в 14 км от города Шолдэнешть и 100 км от Кишинева. По данным переписи 2004 года, в селе проживают 2986 человек. Первое упоминание о Кобыля датируется 18 февраля 1456 года.
Читать далееТема обсуждения |
Статистика темы |
||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Orheiul Vechi
Vă invităm să vă expuneţi părerile referitor la subiectul propus şi să dezbateţi argumentat opiniile noastre şi ale participanţilor la discuţie. |
|
1
-
#1 leancapalii 15 октября 2012 | 16:12 păcat să fii Moldovan şi să nu vizitezi acest loc minunat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
#2 jessy 04 октября 2012 | 14:09 Orheiul Vechi este un loc ft frumos, mi-a placut mult acolo..si merita de vizitat!! -
#3 touristmd 06 июня 2011 | 13:40 #3
În primul rînd citiţ în proectul nostru despre marşrutul acesta, vă dau linku:
http://moldovenii.md/priroda-i-turizm/turizm-v-moldove/turisticheskie-zhemchuzhiny-moldovy/gorod-soroka-i-selo-koseuts
Iar pe loc în cetate se vînd materiale despre cetate şi cîte odată sînt oameni care vă pot ajuta ca ghiduri (cu o plată adaugatoră), doar ultima variantă nu vă pot garanta. -
#4 violeta 06 июня 2011 | 11:51 #1
da cine organizeaza excursii acolo? eu am fost singura cu prieteni, dar as vrea sa merg si cu cineva cine stie bine localitatea
-
#5 admin 04 июня 2011 | 11:26 În atenția utilizatorilor!!!
Site-ul www.moldovenii.md nu susține și nu promoveaza niciun partid politic.
Campania de promovare a site-ului www.moldovenii.md nu face parte din campania de publicitate a căruiva partid politic.Administrația site-ului NU va accepta publicarea mesajelor și comentariilor cu caracter electoral !!!
-
#6 Spero 03 июня 2011 | 16:26 Ce maretie si ce peisaj, demn de toti muntii din lume... E foarte frumoasa excursia la Orheiul Vechi, grabiti-va sa vedeti aceasta splendoare, caci viata trece...
1