Васильевка (Vasilievca) — село в составе коммуны Кочиеры Дубоссарского района. Расположено в 17 км от города Дубоссары и 67 км от Кишинева. По данным переписи 2004 года, в нём проживают 185 человек. Село Васильевка было основано в 1927 году.
Читать далееТема обсуждения |
Статистика темы |
||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Procedee de prelucrare şi păstrare a produselor alimentare
Vă invităm să vă expuneţi părerile referitor la subiectul propus şi să dezbateţi argumentat opiniile noastre şi ale participanţilor la discuţie. |
|
1
-
#1 admin 04 июня 2011 | 11:17 În atenția utilizatorilor!!!
Site-ul www.moldovenii.md nu susține și nu promoveaza niciun partid politic.
Campania de promovare a site-ului www.moldovenii.md nu face parte din campania de publicitate a căruiva partid politic.Administrația site-ului NU va accepta publicarea mesajelor și comentariilor cu caracter electoral !!!
-
#2 Lenuta 31 мая 2011 | 11:23 Eu as spune ca da, e mai simplu de congelat ceva decit de conservat, si cred ca si vitamine se pastreaza mai multe
-
#3 tinka 31 мая 2011 | 11:15 Oare congelarea e un mod mai eficient de pastrare?
-
#4 tinka 31 мая 2011 | 11:14 In ultimul timp gospodinele nu mai conserveaza produsele in borcane,de exemplu verdeturile, dupa cum tin minte mama mea - le conserva cu sare in borcane, iar acuma le congeleaza, si nu prea vad diferenta, plus la asta si mamei ii vine mai usor...
1