Медвежа (Medveja) — село и административный центр одноименной коммуны в Бричанском районе. В состав коммуны также входит село Слободка-Медвежа. Медвежа расположена в 25 км от города Бричаны, 3 км от железнодорожной станции Медвежа и 270 км от Кишинева. По данным переписи 2004 года, в селе проживает 1661 человек. Первое документальное упоминание о Медвеже датируется 1 августа 1432 года.
Читать далееТема обсуждения |
Статистика темы |
||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Care va fi arhitectura viitorului in tara si ce va ramine urmasilor nostri
Moldova are o arhitectura bogata,dar ce se produce azi cind peste o zi se distrug case ce au o importanta culturala a Moldovei. -Ce va fi peste citeva zeci de ani. -Ce va ramine la urmasi in capitolul de arhitectura a Tarii Moldovei inafara de Centre Comerciale,FastFooduri si benzinarii ce reprezita arhitectura R.M. de azi. |
|
1
-
#1 admin 04 июня 2011 | 11:01 În atenția utilizatorilor!!!
Site-ul www.moldovenii.md nu susține și nu promoveaza niciun partid politic.
Campania de promovare a site-ului www.moldovenii.md nu face parte din campania de publicitate a căruiva partid politic.Administrația site-ului NU va accepta publicarea mesajelor și comentariilor cu caracter electoral !!!
-
#2 liberabit 02 июня 2011 | 15:15 da din pacate am devenit o tara de vinzatori si comercianti si... cu regret in detrimentul tarii noastre, cui trebuie teatrele daca ne putem ghiftui bine si bea ce trebuie ca sa nu mai vedem si sa nu mai simtim ce ni se intimpla... Degradam incet... Desi exista si momente poyitive si intelectualitate ea este atit de iscusit anihilata, ca nu-i mai arde pur si simplu de valorile nationale.... Si reiese ca ne vindem... tara... cumparind patrunjel din Turcia??? -
#3 Johnny18 26 мая 2011 | 22:25 Eu nu inteleg de unde Moldovenii nostri gasesc bani pentru benzinarii si centre comerciale de cind eu traiesc eu niciodata nu am auzit ca iaca s-a deschis un teatru care poate fi socotit unul din cele mai cele mai si tot asa,o fabrica sa se deschida.Doar biserici care avem destule si care le fac doar cei bogati pentru mormintele sale.Nimic nu se face in tara asta,ea se face intro punct comercial tot
1