Унцешть (Unțești) – село и административный центр коммуны района Унгень. Унцешть – единственное село в составе одноименной коммуны. Село расположено на расстоянии 14 км от города Унгень и 112 км от муниципия Кишинев. По данным переписи 2004 года, в селе проживало 1784 человека. Первое документальное упоминание о селе Унцешть датировано 1883 годом.
Читать далееТема обсуждения |
Статистика темы |
||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Ce este nevoie ca Moldova sa prospere
Spuneti ce este nevoie ca Moldova sa devina o adevarata putere economica si ca sa numai fie numita cea mai saraca tara din Europa dar cea mai bogata Tara din Europa,pentruca noi tot de ce este nevoie. |
|
-
#1 posol 31 августа 2011 | 10:32 #11 Ве-й трэи дин плин, ка греерашул, да пе урмэ че ве-й фаче??? Лукрул ачеста ам сэ-л репет де мулте орь: Ын каре колцишор а универсулуй те-й аскунде ту, ши чей че гындеск ка тине, де мыния Креаторулуй, кынд се в,а термина вяца воастрэ ын ачастэ луме времелникэ??? Ын лумя вешникэ че в-ей фаче??? Доуэ друмурь дук дин ачастэ луме: унул ын локул кинулуй вешник ши алтул ын локул десфэтэрий вешниче...
Май гындицивэ пуцин, ну фи-ць ка робоций сау анималеле. Челор че кондук пе пэмынт ле требуе кыць май мулць оамень прошть... Кяр молдовений ыс чей май прошть де пе пэмынт??? -
#2 posol 29 августа 2011 | 14:35 #2 Кыте псеудониме ай пуй де сатанэ? Катэ сэ ну те ыннечь ку ирония та...
-
#3 amqputamuh4uk2 23 августа 2011 | 16:51 asasfdaf -
#4 amqputamuh4uk2 23 августа 2011 | 16:35 Moldova nu e cea mai saraca!!! si nici cand nu a fost!
-
#5 victor 23 августа 2011 | 16:27 cred ca in primul rind trebuie sa vina la conducere cei carevor sa ajute poporul nu pentru asi rezolva interesele proprii de asi ingrosa buzunarele
-
#6 andrei 24 июля 2011 | 19:53 ca sa iasa tzara asta din rahat eu zic ca avem nevoie de un "putin" de-al nostru...unu care sa conduca tzara cu autoritate, sa umple puscariile de corupti si tadatori.
-
#7 SPQR 24 июля 2011 | 17:01 #11
"Oricum un razboi in urmatorii 50-100 de ani este inevitabil, asa ca traiti-va viata din plin:)"Vorba aia: eu ma aliez cu vietnamezii...desi voi fi cam batran in razboiul ala inevitabil.
-
#8 Johnny18 23 июля 2011 | 16:10 Alice eu gindesc cu capu.
Eu zic Fato ca Cit de cit vom fi independeti de ei dar nu cum acum suntem in genunchi in fata lor,depindem de ei ca cum tu de aer.Asa ca inchideti gura si dute in Romania ta cu Ideile tale gindite in WC -
#9 Spero 14 июня 2011 | 12:06 Gindire pozitiva la toate nivelele, dar mai ales oprirea exodului de tineri capabili si talentati din tara!
-
#10 burlakul 13 июня 2011 | 10:53 #11Daca o sa gindim asa "pozitiv",daca chiar si nu va fi razboi,noi il vom face...:)))
-
#11 violeta 07 июня 2011 | 16:59 #11
bravo, tinka! de acord! ♥ make love not war ♥ -
#12 tinka 07 июня 2011 | 12:04 Oricum un razboi in urmatorii 50-100 de ani este inevitabil, asa ca traiti-va viata din plin:)
-
#13 Spero 06 июня 2011 | 17:21 E nevoie oare de o noua mina de fier, ca sa se poata rezolva ceva...? nu as vrea sa se ajunga aici, dar mi se pare ori numai daca sintem pedepsiti, mai intelegem cite ceva...? omeneste nicidecum?
-
#14 admin 04 июня 2011 | 10:33 În atenția utilizatorilor!!!
Site-ul www.moldovenii.md nu susține și nu promoveaza niciun partid politic.
Campania de promovare a site-ului www.moldovenii.md nu face parte din campania de publicitate a căruiva partid politic.Administrația site-ului NU va accepta publicarea mesajelor și comentariilor cu caracter electoral !!!
-
#15 tinka 03 июня 2011 | 11:30 Oare nu se satura ai nostri de bani?...
-
#16 tinka 03 июня 2011 | 11:29 Eu nu inteleg de ce e asa de greu de pus pe picioare tara asta? si problema cea mai mare este ca avem multe ate ca la teatru de papusi, cine vrea ne trage la dreapta si altii la stinga. Oare nu se poate de rezolvat cumva incepind pas cu pas in fiecare an. Intr-un an faci drumurile, in altul de ocupi de rezervatii, in altul relatiile externe le ameliorezi si asa mai departe...
-
#17 Spero 02 июня 2011 | 11:48 da interesul poarta fesul peste tot si in toate in aceasta lume, ca are cineva de suferit nimanui nu-i pasa...
-
#18 Gebeleizis 01 июня 2011 | 23:42 RUSINE !!!
ŞOCANT! Nu acceptăm intimidarea tinerilor moldoveni din România! -
#19 Gebeleizis 01 июня 2011 | 23:42 Vai si amar de capul asa numitei societati civile din Romania, tara UE, daca ataca niste copii care sunt vinoveti de faptul ca tin la tara lor - Moldova.
-
#20 Spero 30 мая 2011 | 15:32 Parerea mea e ca daca ar fi dorinta puternica a tuturor si a celor care conduc si a intregului popor de a face ceva pentru a pretui ce avem, a valorifica ce avem-- s-ar gasi sisurse alternative de energi, adica nu neaparat din Rusia, sau poate tot de acolo dar in conditii mai bune/// Dar trebuie sa contribuie fiecare nu numai la bucatarie si cu vorbe ci cu fapte!!!