Делакэу (Delacău) – село и административный центр одноименной коммуны в составе административно-территориальных единиц Левобережья Днестра, Республика Молдова. В состав коммуны входят населенные пункты Делакэу и Красная Горка. Село расположено на расстоянии 3 км от города Григориополь и 50 км от муниципия Кишинев. По данным 2005 года, в селе проживало 1352 человека. Первое документальное упоминание о селе Делакэу датировано 1773 годом.
Читать далееТема обсуждения |
Статистика темы |
||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Домашнее консервирование
Vă invităm să vă expuneţi părerile referitor la subiectul propus şi să dezbateţi argumentat opiniile noastre şi ale participanţilor la discuţie. |
|
1
-
#1 Lenuta 06 июня 2011 | 18:03 Eu aleg congelatorul :-)
-
#2 liberabit 06 июня 2011 | 17:41 ms mult am sa incerc sa fac si de capsuni si de zmeura cind va fi, vreau sa-mi uimesc mama...sper sa reusesc... dar mai e aici un dar, daca o fierbi mult timp la foc mic, iese dulceata cafenie la culoare, dar culoarea naturala numai cu conservanti se pastreaza sau mai bine sa le pui la congelator si ai rezolvat toate problemele... -
#3 admin 04 июня 2011 | 11:15 În atenția utilizatorilor!!!
Site-ul www.moldovenii.md nu susține și nu promoveaza niciun partid politic.
Campania de promovare a site-ului www.moldovenii.md nu face parte din campania de publicitate a căruiva partid politic.Administrația site-ului NU va accepta publicarea mesajelor și comentariilor cu caracter electoral !!!
-
#4 tinka 02 июня 2011 | 17:25 liberabit: eu stiu de la mam mea ca gemul oricare nu ar fi ca sa se primeasca mai dens trebuie sa fie fiert mult timp si la foc mic, iar inainte de al pune la fier lasi fructele in zahar pentru cel putin o zi.
-
#5 Lenuta 02 июня 2011 | 16:56 Imi place zmeura numai cu zahar, care trebuie sa stea numai in frigider
-
#6 Moldovanochka 02 июня 2011 | 15:39 #5
adara:la alta tema aici cineva scria ca nu-i place ceapa.asta mie? depinde in ce modalitate ceapa se pregateste.
-
#7 liberabit 02 июня 2011 | 14:39 Ce secrete ale bucatariei cunoasteti ca sa iasa dulceata, gemul de capsuni gustoase, ca acu gel fix cu nu stiu ce fac gospodinele moderne, tarabele sint pline cu tot felul de conservanti pe care scrie ca-s naturali?? -
#8 adara 01 июня 2011 | 17:34 la alta tema aici cineva scria ca nu-i place ceapa.
-
#9 Moldovanochka 31 мая 2011 | 17:13 Eu no fac conserve niciodata - nu am atita rabdare. Dar vinete coapte in fiecare an le pun in congelator. Apoi cu ceapa mniam mniam! -
#10 adara 31 мая 2011 | 17:11 vreau si eu asa dulceata. Mai este buna si din gutui si nuca
-
#11 tinka 31 мая 2011 | 16:24 daca doresti vino la mine la tara si te servesc cu dulceata din nuca si zmeura :)
-
#12 liberabit 24 мая 2011 | 18:21 Mai face cineva azi conserve, vreau dulceaţă de căpşuni ca la bunica, compot, aici la voi n-am vazut nici un fel de recete de acest gen...
1