Чоплень (Ciopleni) – село в составе коммуны Хрушова района Криулень. Село расположено на расстоянии 27 км от города Криулень и 18 км от муниципия Кишинёв. По данным переписи 2004 года, в селе проживало 1180 человек. Первое документальное упоминание о селе Чоплень датировано 1436 годом.
Читать далееТема обсуждения |
Статистика темы |
||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Bucate de sărbătoare
Vă invităm să vă expuneţi părerile referitor la subiectul propus şi să dezbateţi argumentat opiniile noastre şi ale participanţilor la discuţie. |
|
-
#21 tinka 02 июня 2011 | 17:08 Lenuta #2 mai putina vesela de spalat dar mai multi bani cheltuiti :)
-
#22 tinka 30 мая 2011 | 17:16 Eu cred ca la tara este cel mai usor, mai ales vara, nu te inadusi in caldura care se face de la fiertura si plus ca indata gasesti o metoda sa fie mincarea mai gustoasa, cum ar fie sa adaugi sa adaugi mai multe verdeturi si mai proaspete din gradina.
-
#23 doina 20 мая 2011 | 12:09 Eu îmi sărbătoresc ziua de naștere la țară, acolo nu sînt probleme!!! Și la gătitul în bucătărie și la „cotlonul” de afară participă toată familia și prietenii, nimeni nu se plictisește!!! În plus e foarte vesel !!!!! -
#24 tinka 20 мая 2011 | 12:03 Depinde şi unde sărbătoreşti, dacă acasă poţi ceva din bucate din carne, dacă la oficiu cu colegii trebuie ceva mai uşurel, să nu mergi cu castronul....dacă în natură ar fi bine cum a spus Moldovanochka -Bbucate la grătar.
-
#25 Lenuta 20 мая 2011 | 12:00
#2 da e o ideie buna, la picnic e mai simplu de facut, si foarte importat: mai putina vesela de spalat -
#26 Moldovanochka 20 мая 2011 | 11:57 Poate ceva din Bucate la grătar? Caci e vara.... cam obijduitor saa stai pe asa timp in casa si sa gatesti. mai ales ca bucatele la gratar is foarte usoare. Apoi ceva verdeata, brinza etc. Eu asa planuesc. Am zi de nastere in iunie. Si nu am de gind sa fac ceva special si greu. -
#27 Lenuta 20 мая 2011 | 11:48 Va rog sa ma ajutati, am o zi de nastere, si vreau sa gatesc ceva special, daca ati incercat careva din aceste retete, sa imi spuneti ce sa primit, ca sa nu dau gres :-)