Похоарна (Pohoarna) — село в районе Шолдэнешть. Это единственный населенный пункт в составе одноименной коммуны. Село расположено в 29 км от города Шолдэнешть и 95 км от Кишинева. По данным переписи 2004 года, в селе проживают 2002 человека. Первое упоминание о Похоарне датируется 1527 годом.
Читать далееТема обсуждения |
Статистика темы |
||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Cîştigă o invitaţie pentru două persoane la „GOA Territory” Выиграй приглашение на двоих в «GOA Territory» Concurs: „Descoperă Moldova” Stimaţi vizitatori ai site-ului moldovenii.md. Vă propunem un concurs distractiv. Trimiteţi-ne bancuri pe teme, care vizează cultura, comportamentul, abilităţile moldovenilor sub aspectele sale pozitive. Cele mai haioase şi ingenioase bancuri vor fi apreciate de noi şi vor fi plasate pe pagina nouă a site-ului. Cel mai bun banc va fi premiat cu o invitaţie pentru două persoane la „GOA Territory”.
Pentru mai multe detalii, contactaţi-ne la tel.: 022 225-411, 078-844-114 Va mulţumim.
Конкурс «Откройте Молдову» Уважаемые посетители сайта moldovenii.md. Мы предлагаем вам увлекательный конкурс. Отправьте нам анекдоты на темы, касающиеся культуры, поведения, навыков молдаван с положительной стороны. Самые смешные и умные анекдоты будут оценены нами и размещены на новой странице сайта. Приз за самый лучший анекдот ‒ приглашение на двоих в «GOA Territory». Ждем ваши анекдоты, начиная с сегодняшнего дня, 3 июня, и до 14 июня 2013. За дополнительной информацией обращайтесь по телефонам: 022 225-411, 078-844-114 Спасибо. |
|
-
#41 leancapalii 12 июня 2013 | 13:00 Doi moldoveni indragostiti stau pe o banca,intru-un parc.
-Marie,vrei sa-ti arat Ursa Mare?
-Mai Ioane,aici,de fata cu atata lume? -
#42 dimanrg 11 июня 2013 | 16:44 Mergeau doi oameni beti pe drum, noaptea. Au zarit luna pe cer si au inceput sa se sfadeasca: unul zicea ca-i luna, altul ca-i soare. S-au inteles ei ca pe care primul l-or intalni pe drum sa-l intrebe. In scurt timp s-au intilnit cu un om care era mai beat ca dansii si il intreaba:
- Tu nu nei spune ce-i amuia pe cer, soarele sau luna? Da acela raspunde.
- Uai baieti eu nu stiu, ca nu-s din satu ista!. -
#43 dimanrg 11 июня 2013 | 16:39 Ion îşi caută nevastă care să nu aibă simţul mirosului că îi miroseau picioarele… o găseşte. (În noaptea nunţii) :
- Ion deschide geamul că îţi put picioarele.
- Tu Mărie… dar tu nu simţi mirosul.
- Nu, dar mă ustură ochii. -
#44 dimanrg 11 июня 2013 | 16:14 Japonia : "Nu pot să cred! Trenul a ajuns cu 10 secunde mai târziu!"
Romania: "Nu pot să cred! Trenul a ajuns la timp!"
Ucraina : "Nu pot să cred! Trenul a ajuns!"
Moldova : "Nu pot să cred! Un tren!" -
#45 dimanrg 11 июня 2013 | 16:12 - De ce îţi pui copilul să doarmă pe dulap?
- Data trecută a căzut din pat şi n-am auzit. -
#46 Marcelmd 06 июня 2013 | 13:25 Se duc doi moldoveni in Franta sa vada Turnul Eiffel! Intra ei in hotel. Unul se duce la baie, iar altul se intinde pe o canapea. Cel din baie striga: "Vasile, ce baie as trage daca era simbata!" ))) -
#47 zeugen 06 июня 2013 | 13:19 -
#48 zeugen 06 июня 2013 | 11:59 Doi naufragiati au reusit cu greu sa ajunga pe o insula pustie.- Suntem pierduti!- Nu-ti face griji, ne gasesc ei!- Crezi?- Sunt sigur! Am datorii de peste 100 de milioane de dolari! -
#49 zeugen 06 июня 2013 | 11:57 Ionel, 5 ani.- Ionele, ce-ti doresti sa fii cand vei fi mare?- Magar!- De ce?- Pai toata lumea zice - uite ce masina are Magarul ala! -
#50 sync 03 июня 2013 | 15:00 Erau doi ciobani moldoveni si stateau sprijiniti in bite.
Deodata unul din ei ia bita si il loveste zdravan pe celalalt in fata. Ala se ridica plin de singe si ia pozitia initiala fara sa zica nimic. Peste un timp il intreaba: "ba, tu cind ai dat adineauri, ai dat serios sau in gluma?"
Ala raspunde: "pai ,in serios"
"Asa, ba. Sa nu faci tu glume din astea cu mine!"