Окница (Ocniţa) – село и административный центр коммуны в составе административно-территориальных единиц Левобережья Днестра, Республика Молдова. Окница – единственное село в составе одноименной коммуны. Село расположено на расстоянии 14 км от города Каменка и 169 км от муниципия Кишинев. По данным 2012 года, в селе проживало 596 человек. Село Окница было засвидетельствовано документально в 1769 году.
Читать далееТема обсуждения |
Статистика темы |
||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Reclamații
Salut, Vreu si eu sa-mi expun parerea aici, am fost cîștigătorul la un concurs de bancuri, însă nu am mai putut ridica premiul, și acesta datorită persoanei care se ocupă de repartizarea lor,cred că el este reprezentatul relații cu clienții, de cîte ori am discutat cu domnul, care nici nu mi s-a prezentat, vreu sa menționez urmatoarele: |
|
-
#1 lucysharpe 02 февраля 2018 | 8:41 First, consuming contact number so simply you have to call the accountable person. Do My Essay There are cases when some people say they are duplicitous and contest victors.
I hope you are not in this group. We will interact with you to clarify this situation -
#2 admin 25 апреля 2013 | 11:58 Dle. Budei
In primul rind, avind numarul de contact cu multa usurinta ati fi putut sa apelati persoana responsabila de mai multe ori sau sa aminati ziua cind urma sa va prezentati la oficiu.
Sunt cazuri cind unele persoane triseaza si spun ca sunt cistigatorii concursului.
Sper ca nu sunteti din aceasta categorie. Va vom contacta pentru a clarifica aceasta situatie.