Ясная Поляна (Iasnaia Poleana) – село в составе коммуны Дойна района Кахул. Село расположено на расстоянии 33 км от города Кахул и 163 км от муниципия Кишинев. По данным переписи 2004 года, в селе проживало 146 человек. Село Ясная Поляна было основано в 1955 году.
Читать далееТема обсуждения |
Статистика темы |
||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Cîştigă o invitaţie pentru două persoane la restaurantul „Barracuda” Выиграй приглашение на двоих в ресторан «Барракуда»
Concurs: „Descoperă Moldova” Stimaţi vizitatori ai site-ului moldovenii.md. Vă propunem un concurs distractiv. Trimiteţi-ne bancuri pe teme, care vizează cultura, comportamentul, abilităţile moldovenilor sub aspectele sale pozitive. Cele mai haioase şi ingenioase bancuri vor fi apreciate de noi şi vor fi plasate pe pagina nouă a site-ului. Cel mai bun banc va fi premiat cu o invitaţie pentru două persoane la restaurantul „Barracuda”.
Pentru mai multe detalii, contactaţi-ne la tel.: 022 225-411, 078-844-114 Va mulţumim.
Конкурс «Откройте Молдову» Уважаемые посетители сайта moldovenii.md. Мы предлагаем вам увлекательный конкурс. Отправьте нам анекдоты на темы, касающиеся культуры, поведения, навыков молдаван с положительной стороны. Самые смешные и умные анекдоты будут оценены нами и размещены на новой странице сайта. Приз за самый лучший анекдот ‒ приглашение на двоих в ресторан «Барракуда». Ждем ваши анекдоты, начиная с сегодняшнего дня, 25 февраля, и до 8 марта 2013. За дополнительной информацией обращайтесь по телефонам: 022 225-411, 078-844-114 Спасибо. |
|
-
#21 anastasyamodval 27 февраля 2013 | 17:33 - Ion vine de la servici foarte supărat, pus rău pe ceartă. Maria îl aștepta cu mâncarea pusă pe masă. Atunci Ion, văzând că totul e în regulă, ia farfuria și o aruncă pe fereastră. Maria, fără să stea pe gânduri, ia masa și scaunul și le aruncă pe geam spunând: - Am înțeles, vrei să mănânci în grădină !
- Sotul se intoarce noaptea pe la ora doua. Imbufnata, sotia ii arata ceasul. - Ei si… daca as fi stat acasa, nu tot doua era?
-
#22 Lenuta 27 февраля 2013 | 17:09 Un moldovean, vorbind despre planurile sale de viitor :
"Bluji am, jeaca-mi cumpar, o leaca de bataie stiu... acu ma duc la Bucuresti" -
#23 Lenuta 27 февраля 2013 | 17:08 Ştefan cel Mare ţine cuvântare răzeşilor înainte de o luptă cu turcii:
- Răzeşi, mâine la orele 8:00 am avem lupta cu turcu', aşa că să văniţi toţi cu săbii, furci, coase şi ce mai aveţi pe-acasă ca să ţinem piept duşmanului.
Bă, da' să veniţi, c-am vorbit cu oamenii ăia. -
#24 Mihalash 26 февраля 2013 | 15:11 Un italian si un moldovean stau de vorba.
- La voi mortii se ingroapa cu popa?
- Nu, la noi popa ramane afara. -
#25 victo 26 февраля 2013 | 10:02 #1 frumos:D
-
#26 mihaiasus 25 февраля 2013 | 17:19 Business moldovenesc: cultivăm struguri...facem vin...vinul îll vindem...şi banii îii bem... ramantic