Котова (Cotova) — село и административный центр одноименной коммуны района Дрокия. В состав коммуны также входит село Макареука. Село Котово расположено в 24 км от города Дрокия и 186 км от Кишинева. По данным переписи 2004 года, в нём проживают 3016 человек. Первое документальное упоминание о Котове датируется 1443 годом.
Читать далееТема обсуждения |
Статистика темы |
||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Epoca lui Ştefan cel Mare
Vă invităm să vă expuneţi părerile referitor la subiectul propus şi să dezbateţi argumentat opiniile noastre şi ale participanţilor la discuţie. |
|
-
#1 leilei123 14 апреля 2018 | 6:32 -
#2 AndrS 04 марта 2013 | 19:59 Читать далее -
#3 AndrS 04 марта 2013 | 19:59 Читать далее -
#4 sus 14 июля 2012 | 9:19 Adrianis....ii asta avuse n cap -
#5 Lunxul 16 июня 2011 | 13:28 Cred ca cel mai tare e faptul ca se incearca acest proces (dezinformare:), inseamna ca au motive,de aici rezulta faptul ca au pentru cine sa o faca si o cauza din care o fac.Mai pe scurt sangele apa nu se face dar ei cred ca inca nu au aflat acest lucru.
-
#6 admin 04 июня 2011 | 10:40 În atenția utilizatorilor!!!
Site-ul www.moldovenii.md nu susține și nu promoveaza niciun partid politic.
Campania de promovare a site-ului www.moldovenii.md nu face parte din campania de publicitate a căruiva partid politic.Administrația site-ului NU va accepta publicarea mesajelor și comentariilor cu caracter electoral !!!
-
#7 robert 02 июня 2011 | 11:40 #17
http://www.crimetime.ro/international/inca-un-dublu-asasinat-cutremurator-in-moldova-doua-surori-violate-si-ingropate-de-vii.html MAI SOCANT DECAT ATAT FETE INGROPATE DE VII -
#8 Gebeleizis 01 июня 2011 | 23:11 RUSINE !!!
ŞOCANT! Nu acceptăm intimidarea tinerilor moldoveni din România! -
#9 Gebeleizis 01 июня 2011 | 23:10 Vai si amar de capul asa numitei societati civile din Romania, tara UE, daca ataca niste copii care sunt vinoveti de faptul ca tin la tara lor - Moldova.
-
#10 Adrianis 30 мая 2011 | 21:24 Stau şi mă gândesc, pun pariu că "săracilor" care au finanţat acest site nici nu le-a trecut prin minte că pe el vor fi atât de mulţi români
-
#11 alice 30 мая 2011 | 15:04 Ce cred eu este ca in acest site exista foarte multe floricele istorice care nu exista ,deci este dezimformare si indoctrinare de tip bolsevic -
#12 robert 27 мая 2011 | 12:45 #11 ce este cel mai tare( lunxul)este ca nimeni nu vede ca noi ca natiune stim cine suntem dar ,vine un site de propaganda care vrea sa ne descopere o noua identitate istorica pe care nu stiu cum de pot fi asa de inventivi de a scoate fapte istorice neexistente?
-
#13 liberabit 12 мая 2011 | 19:13 # 10Lunxul adevarat ai spus,frate.
-
#14 CalinRomania 09 мая 2011 | 23:52 Draga Lunxul-adevar grait-ai !Si sa te auda toti fratii de la est de Prut! Cu mult drag,CalinRomania -
#15 Lunxul 08 мая 2011 | 10:08 Читать далее -
#16 CalinRomania 08 мая 2011 | 2:40 Draga vados,de abia acum am inteles-schimbarea ta de "macaz" de la limba romana literara la limba romana moldoveneasca populara:)))) Rad acum pentru ca banui ca imi vei taia capul pentru ca tot "gasesc" motive sa afirm ca vorbesti limba romana.Eu de abia acum am vazut-aici motivul pentru care ai inceput sa vorbesti diferit.Si cu toate acestea-culmea te-am inteles in mare parte.Evident nu si cuvintele de provenienta din rusa.Si in nici un caz nu te consider un destrabalat-ci dimpotriva te respect.Si se vede ca ai studiat.Este adevarat,vezi ,avand opinii diferite eu am impresia ca ai studiat,dar din pacate nu ai studiat si anumite lucruri-legate de istoria romanilor-pe care o te sfatuiesc sa o studiezi un pic-chiar daca nu te consideri roman-asa macar din curiozitate. Cu drag,CalinRomania PS. Ce ar mai fi fost sa te fi pacalit,eu sa fi fost un cetatean al Republicii Moldova si sa-ti fi raspuns acum de-a dreptul in rusa :))))) -
#17 melnik 07 мая 2011 | 23:22 Pentru Vados. Argumentul cu 200 de ani nu merge. Spaniolii au stat sub arabi aproape 800 de ani şi tot şi-au păstrat identitatea, românii din Transilvania au stat sub unguri aproape 1000 (o mie de ani!!!) şi tot şi-au păstrat identitatea. Cei care se dezic în doi ani de neam, pur şi simplu nu au verticalitate, pur şi simplu se "pricălesc". -
#18 vados 07 мая 2011 | 10:50 Primu mesaj de aista care t-am obesit.Si nu crez tu ca eu is un destrabalat. Am invatat la institut.Char la doua. Prosta eu ma pricalesc si pot asta si fac ca-s svobodnii si prezidentu neu tot asa graesti. -
#19 vados 07 мая 2011 | 10:46 Читать далее -
#20 CalinRomania 07 мая 2011 | 4:04 Читать далее