Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
01 septembrie 2016, 15:45 views 3682
Circulația transportului public pe bd. Negruzzi a fost reluată
01 septembrie 2016, 15:45 views 3682

Circulația transportului public pe bd. Negruzzi a fost reluată

Primăria Municipiului Chişinău informează despre reluarea circulaţiei pe bd. Constantin Negruzzi, în ambele sensuri.

Începînd cu ziua de astăzi, 1 septembrie 2016, transportul public va circula pe bd. Constantin Negruzzi în regim obişnuit, iar troleibuzele, autobuzele şi microbuzele care traversau zona revin la itinerarele stabilite.

O singură excepţie în acest sens o constituie ruta de troleibuz nr. 4. Din motive tehnice legate de reţeaua de contact, cel tîrziu pînă în ziua de luni, 5 septembrie 2016, ruta respectivă va circula conform următorului itinerar:

Ruta nr. 4 – în direcţia spre sectorul Botanica: de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfînt pe str. Ciuflea, Viaduct, str. Hristo Botev şi în continuare pe traseul stabilit; Retur – pe traseul stabilit.

Amintim că traficul rutier pe bd. Constantin Negruzzi a fost suspendat începînd cu 20 iulie 2015, cînd au demarat lucrările de reabilitare a infrastructurii rutiere.

Sursa: www.noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1769–1774
Populația:
1213 locuitori

Popencu este un sat şi comună din din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Chirov, Vladimirovca, Popencu și Zăzuleni. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Rîbnița și la 91 km de Chișinău. Populaţia satului Popencu alcătuia 1213 oameni în anul 2012. Satul Popencu a fost menționat documentar între anii 1769 – 1774.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.