29 martie 2022, 07:00 Caleidoscop views 1463
Horoscopul pentru 29 martie 2022
Foto: verge.zp.ua
29 martie 2022, 07:00 Caleidoscop views 1463

Horoscopul pentru 29 martie 2022

BERBEC

Astazi poate fi una dintre acele zile in care nu stii pe ce cale sa te indrepti. Te tot invarti si nici o directie nu ti se pare buna. Din anumite motive, motorul tau nu se va opri si vei continua sa te invarti doar in cercuri. Daca poti, opreste-te si odihneste-te. Plimba-te o vreme pana cand nimic din jurul tau nu se mai invarte. Astepta pana cand aerul se curata inainte de a face urmatoarea miscare majora.

TAUR

Se pare ca in ultima vreme apar ca din senin tot felul de teste pe plan sentimental si daca nu le vei trece, este foarte posibil ca relatia in care te afli sa fie compromisa. Exista posibilitatea sa fie vorba despre testarea fidelitatii in fata unei ispite venite ca din senin. Orice pas gresit faci astazi va ajunge la urechile partenerului de cuplu.

GEMENI

Confuzia cu privire la problemele legate de bani s-ar putea crea pentru tine astazi. Este posibil sa fie necesar sa iti verifici inregistrarile pentru a arunca o noua lumina asupra unor tranzactii anterioare. Nu intra in panica. Toate ar trebui sa fie bine. Trebuie doar sa afli faptele. S-ar putea sa ai niste vise destul de intense in seara asta. Scrie-le. Vei dori sa ti le amintesti mai tarziu, deoarece ar putea dezvalui multe despre situatia ta actuala. De asemenea, ti-ar putea inspira proiectele viitoare.

RAC

In aceasta seara poti gazdui un eveniment social virtual, poate pentru asociatii de afaceri. Ai putea fi nervos la inceput, intrebandu-te daca toate vor merge la fel de bine cum sperai, dar eforturile tale ar trebui sa produca rezultatele dorite. S-ar putea sa fii introdus unor noi contacte, ceea ce duce la oportunitati sporite. Fa o plimbare dupa ce se va termina totul

LEU

 

Esti o persoana excentrica si totusi simti si nevoia de a fi iubit si simti aprobarea celor din jurul tau. Nu este intotdeauna usor sa gandesti diferit fata de alti oameni sau sa te simti complet diferit. Pentru a fi acceptat, trebuie sa-i ajuti sa te inteleaga. Incearca sa iti exprimi ideile si opiniile intr-un mod mai realist. Nu poti trai din sincronizare tot timpul.

FECIOARĂ

Oamenii de stiinta sunt uneori destul de ciudati. Ei pot fi atat de aglomerati in realitate incat par aproape absenti, de parca plutesc deasupra pamantului. Cam asa te simti si tu in aceasta zi. Iti place sa explici lumea in felul tau special, felul in care o vezi si nu neaparat asa cum este ea cu adevarat. Acesta este secretul tau. Stii ca nimeni altcineva nu poate vedea lumea asa cum o vezi tu.

BALANȚĂ

Planurile pe care le aveai in aceasta zi pot fi amanate din cauza unor evenimente neasteptate. Se pare ca aceste modificari iti vor provoca o stare de irascibilitate ceea ce te va face sa te certi cu anumite persoane. Incearca sa iti pastrezi calmul si sa ii asculti si pe ceilalti. Nu fi tu cel care ar putea avea mereu dreptate.

SCORPION

O multime de probleme serioase sunt in mintea ta, implicand probabil planuri pentru viitor. Este posibil sa iti doresti sa ramai acasa astazi si sa faci cateva cugetari. In aceasta zi, iti pot veni in cale diverse oportunitati si nu vei dori sa le lasi sa treaca fara sa le iei in considerare. Treburile din jurul casei ar putea dovedi o sursa de valoare pentru energia fizica, permitand in acelasi timp gandurilor sa-ti zguduie in minte.

SĂGETĂTOR

Astazi este posibil sa decizi sa faci cateva reparatii sau decoratiuni in casa ta. Vei avea o multime de idei bune care se ridica din adancul tau si vei fi suficient de destept pentru a le pune sa lucreze in lumea reala. S-ar putea sa nu ai chef sa vorbesti cu nimeni in aceasta zi. Prin urmare, nu te mira daca comunicarea este mai subtila decat ceea ce crezi astazi.

CAPRICORN

Configuratia cereasca de astazi va fi favorabila schimbarilor din relatiile tale. Viata ta profesionala si privata va fi influentata de cat de bine te ocupi de aceste relatii. Este posibil sa fi decis ca intr-un fel sau altul, comportamentul tau trebuie sa se schimbe. Acum este timpul sa actionezi. Nu te descuraja daca este nevoie de un timp pentru a vedea imbunatatiri durabile.

VĂRSĂTOR

Ziua ta a venit in sfarsit. Ai propria viziune asupra vietii si iti place sa o impartasesti cu altii. Esti departe de gandul ca esti un fel de mesia nou, dar simti nevoia sa le vorbesti copiilor sau tinerilor despre parerile tale. Astazi, vei putea comunica clar cu oamenii din jurul tau si vor fi receptivi la ideile tale.

PEȘTI

Casa si familia sunt apte sa fie principalul tau obiect de atentie astazi. Munca in casa s-ar putea sa dureze mult timp si s-ar putea sa doresti sa rasfeti locul si sa-l faci mai frumos. Gradinaritul ar putea fi deosebit de satisfacator acum. Daca ai dorit sa incerci cateva retete dintr-o noua carte de bucate, aceasta este ziua potrivita de a face. Impulsurile tale creative in ceea ce priveste mancarea sunt la un nivel constant.

Sursa: horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2022

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1552
Populația:
1515 locuitori

Parcova este un sat şi comună din raionul Edineţ. Din componenţa comunei fac parte două localităţi: Parcova și Fîntîna Albă. Satul Parcova se află la o distanță de  12 km de orașul Edineț și la 200 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1515 oameni.Prima atestare documentară a satului Parcova, pe Ciuhur, din ținutul Hotin, datează din anul 1552.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.