Mergi spre compartimentul: Muzica
26 noiembrie 2017, 13:30 Muzica views 41473
Gestul admirabil al moldoveanului la X Factor (VIDEO)
26 noiembrie 2017, 13:30 Muzica views 41473

Gestul admirabil al moldoveanului la X Factor (VIDEO)

Ieri seara a fost difuzată prima ediție din cea de-a doua etapă a concursului X Factor – Bootcamp. Pentru a obține un loc pe scaun, mai mulți tineri și-au demonstrat abilitățile vocale, printre care și trei moldoveni.

Din păcate niciunul nu a obținut o șansă de a trece mai departe. Unii au fost înlocuiți chiar de antrenorul Ștefan Bănică, cu Lilian Dobândă însă a fost o decizie mai grea.

Tânărul n-a reușit să-l convingă pe antrenor să rămână, totuși acesta i-a plăcut. Astfel, i-a fost oferită ocazia de a alege în locul cui să stea pe scaun și pentru că nu a putut lua o decizie, Lilian a fost eliminat din concurs.

Alături de el au fost eliminați Cristian Porcari și Viorel Grecu. Puteți urmări mai jos prestațiile băieților.

Sursa: zugo.md

Cuvinte cheie:

X Factor , muzica , concurs

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1443
Populația:
1224 locuitori

Vulcăneşti este un sat din cadrul comunei Cioreşti, raionul Nisporeni. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Nisporeni și la 63 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1224 de locuitori. Satul Vulcănești a fost menționat documentar în anul 1443.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.