09 februarie 2016, 14:33 Personalități views 7217
Creatoarea din Chișinău a ajuns să-și prezinte creațiile în SUA (Foto)
09 februarie 2016, 14:33 Personalități views 7217

Creatoarea din Chișinău a ajuns să-și prezinte creațiile în SUA (Foto)

Creatoarea și fondatoarea brandului Kheops, Victoria Cocieru își continuă visul, chiar și peste Ocean. După ce s-a mutat definitiv în SUA, Victoria nu a renunțat la vocația ei, iar după câteva luni aflate acolo, a fost acceptată să-și prezinte creațiile în cadrul Seattle Fashion Week.

După ce s-a mutat împreună cu iubitul ei în SUA, Victoria a promis că-și va continua activitatea de designer, iar brandul Kheops va fi auzit chiar și peste Ocean. Ambițioasă cum e, creatoarea a înregistrat deja primele rezultate. A fost acceptată să-și prezinte colecția în cadrul Seattle Fashion Week.

„Ce a fost surpriză pentru mine este că termenul de aplicare pentru SFW a fost până la începutul lunii ianuarie. Eu abia acum însă am vrut să aplic, dar era târziu și am început să le scriu e-mailuri. Ei mi-au zis inițial că le pare rău, dar perioada de înregistrare s-a terminat. Eu, iarăși le-am transmis mesaje să-i rog să-mi dea șansa măcar poze să le arăt. Mi-au permis. Apoi m-au chemat la o ședință să-mi vadă lucrările în realitate, pentru că i-am interesat. Am fost, s-au uitat, au zis că le place și m-au acceptată", a povestit Victoria Cocieru pentu Revista noastră.

Victoria se pregătește activ pentru eveniment, mai ales că acesta este unul dintre cele mai importante din America de Nord.

„Noua colecție va avea o gamă de culori pe care o prefer cel mai mult: pastelat, bej ivory, nude, cafeniu. De ieri, am început să lucrez la colecție, sub coordonarea unei echipe de la SFW. E greu și multă muncă, dar echipa este una destul de prietenoasă", a mai adăugat Victoria.

Sursa: ea.md

Cuvinte cheie:

moda , SUA , moldoveanca , haine

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1661
Populația:
739 locuitori

Iorjniţa este un sat din cadrul comunei Cosăuţi, raionul Soroca. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Soroca și la 163 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 739 de oameni. Satul Iorjnița a fost menționat documentar în anul 1661.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.