19 iulie 2019, 12:00 Realitatea moldovenească views 3393
Deputaţii democraţi, gata să aprobe ridicarea imunităţii lui Plahotniuc
19 iulie 2019, 12:00 Realitatea moldovenească views 3393

Deputaţii democraţi, gata să aprobe ridicarea imunităţii lui Plahotniuc

În cazul în care se va cere ridicarea imunității unor deputați din parlament, democrații vor aproba, chiar dacă vor fi vizați membrii PD sau chiar Vlad Plahotniuc.

Declarațiile aparțin lui Andrian Candu, care spune că parlamentarii nu trebuie să se bucure de protecție.

"Echipa PD a avut cîteva tentative de modificare a constituției, în tot ce ține de ridicarea imunității parlamentare, deoarece noi am considerat că deputații, alături de alți cetățeni, trebuie să se bucure de aceleași drepturi și obligații. Nimeni nu e mai presus de lege. Niciun deputat, la fel. Iată de ce eu cred că fracțiunea PD, luând în considerare intențiile și inițiativele pe care le-a avut, de fiecare dată va aproba orice ridicare de imunitate, deoarece doar justiția trebuie să dea notă și nu aici în plena parlamentului, unde să se bucure de protecție", a declarat democratul.

Reporter: Chiar dacă vor fi deputați PD?

Andrian CANDU: "Indiferent de cine vorbim."

Sursa: protv.md

Cuvinte cheie:

deputat , PDM , imunitatea

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1921
Populația:
1229 locuitori

Ratuş este un sat din cadrul comunei Drăsliceni, raionul Criuleni. Amplasat pe malul drept al Ichelului, pe șoseaua Bălți-Chișinău, satul este situat la o distanță de 43 km de orașul Criuleni și la 18 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 1229 de oameni. Satul Ratuș a fost întemeiat în anul 1921.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.