19 july 2019, 12:00 Moldovan reality views 3380
Deputaţii democraţi, gata să aprobe ridicarea imunităţii lui Plahotniuc
19 july 2019, 12:00 Moldovan reality views 3380

Deputaţii democraţi, gata să aprobe ridicarea imunităţii lui Plahotniuc

În cazul în care se va cere ridicarea imunității unor deputați din parlament, democrații vor aproba, chiar dacă vor fi vizați membrii PD sau chiar Vlad Plahotniuc.

Declarațiile aparțin lui Andrian Candu, care spune că parlamentarii nu trebuie să se bucure de protecție.

"Echipa PD a avut cîteva tentative de modificare a constituției, în tot ce ține de ridicarea imunității parlamentare, deoarece noi am considerat că deputații, alături de alți cetățeni, trebuie să se bucure de aceleași drepturi și obligații. Nimeni nu e mai presus de lege. Niciun deputat, la fel. Iată de ce eu cred că fracțiunea PD, luând în considerare intențiile și inițiativele pe care le-a avut, de fiecare dată va aproba orice ridicare de imunitate, deoarece doar justiția trebuie să dea notă și nu aici în plena parlamentului, unde să se bucure de protecție", a declarat democratul.

Reporter: Chiar dacă vor fi deputați PD?

Andrian CANDU: "Indiferent de cine vorbim."

Source: protv.md

Keywords:

deputat , PDM , imunitatea

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1665
Populația:
2427 locuitori

Cuşmirca este un sat şi comună din raionul Șoldăneşti. Cuşmirca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume situate la o distanță de 19 km de orașul Șoldănești și la 136 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2427 de oameni. Prima atestare documentară a satului Cușmirca datează din anul 1665.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.