28 septembrie 2016, 17:00 Realitatea moldovenească views 4618
Femeile din Turcia examinează oportunitățile de afaceri în Moldova (Foto)
28 septembrie 2016, 17:00 Realitatea moldovenească views 4618

Femeile din Turcia examinează oportunitățile de afaceri în Moldova (Foto)

O misiune a femeilor de afaceri din regiunea Antalya, Turcia, condusă de dna Diyar Içkale Gültekin, Consul Onorific al Republicii Moldova în or. Belek a vizitat ţara noastră cu scopul examinării oportunităților de afaceri, dar şi acordarea de donaţii unor orfelinate din Republica Moldova.

Delegația a fost primită la MAEIE de către Secretarul General, care a remarcat evoluţia ascendentă a relațiilor moldo-turce, precum şi a apreciat asistenţa acordată de Republica Turcia la implementarea proiectelor în domeniul ocrotirii sănătăţii, educaţiei, mediului, prin intermediul Agenţiei Turce pentru Cooperare şi Coordonare.

Oficialul moldovean a evocat contribuţia Consulilor Onorifici ai Republicii Moldova în Turcia şi a dnei Diyar Içkale Gültekin la promovarea bunelor relaţii dintre aceste două ţări, mulțumind pentru suportul şi interesul manifestat în vederea susţinerii acţiunilor de caritate în Republica Moldova.

Sursa: www.mfa.gov.md

Cuvinte cheie:

business , Turcia , femei

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1554
Populația:
2603 locuitori

Sărătenii Vechi este un sat şi comună din raionul Teleneşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Sărătenii Vechi și Zahareuca. Localitatea se află la distanța de 18 km de oraşul Teleneşti şi la 70 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2603 oameni. Satul Sărătenii Vechi a fost menționat documentar în anul 1554.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.