28 september 2016, 17:00 Moldovan reality views 4633
Femeile din Turcia examinează oportunitățile de afaceri în Moldova (Foto)
28 september 2016, 17:00 Moldovan reality views 4633

Femeile din Turcia examinează oportunitățile de afaceri în Moldova (Foto)

O misiune a femeilor de afaceri din regiunea Antalya, Turcia, condusă de dna Diyar Içkale Gültekin, Consul Onorific al Republicii Moldova în or. Belek a vizitat ţara noastră cu scopul examinării oportunităților de afaceri, dar şi acordarea de donaţii unor orfelinate din Republica Moldova.

Delegația a fost primită la MAEIE de către Secretarul General, care a remarcat evoluţia ascendentă a relațiilor moldo-turce, precum şi a apreciat asistenţa acordată de Republica Turcia la implementarea proiectelor în domeniul ocrotirii sănătăţii, educaţiei, mediului, prin intermediul Agenţiei Turce pentru Cooperare şi Coordonare.

Oficialul moldovean a evocat contribuţia Consulilor Onorifici ai Republicii Moldova în Turcia şi a dnei Diyar Içkale Gültekin la promovarea bunelor relaţii dintre aceste două ţări, mulțumind pentru suportul şi interesul manifestat în vederea susţinerii acţiunilor de caritate în Republica Moldova.

Source: www.mfa.gov.md

Keywords:

business , Turcia , femei

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1922
Populația:
295 locuitori

Constantinovca este un sat din cadrul comunei Valea Adîncă din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 24 km de orașul Camenca și la 90 km de Chișinău. Populaţia satului Constantinovca alcătuia 295 de oameni în anul 2004. Satul Constantinovca a fost înființat în anul 1922.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.