Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
05 martie 2013, 11:06 Natura şi turismul views 10743
05 martie 2013, 11:06 Natura şi turismul views 10743

Lonely Planet: Republica Moldova printre cele mai enigmatice țări din lume

Republica Moldova a fost plasată pe locul doi la capitolul „Cele mai neexplorate țări din lume”. Clasamentul a fost realizat de cea mai mare editură pentru ghiduri de călătorie din lume „Lonely Planet”.

„Demonstrînd că și cele mai vizitate continente au perlele lor ascunse, trei țări europene au ajuns în top 10 al „celor mai neexplorate țări din lume”, scrie Lonely Planet.

Pe lîngă Republica Moldova, pe listă au nimerit țările europene precum Albania (locul 6) și Islanda (locul 9). „Bhutan a fost un cîștigător evident, acumulînd în total 45,2% din voturi, aproape dublu față de cea de-a doua clasată la această categorie, Republica Moldova”, mai scrie publicația.

La sondajul „Lonely Planet Traveller’s Choice 2013” au participat peste 3.000 de abonați ai paginilor Facebook, Twitter, Google+ și Thorn Tree. Respondenții trebuiau să voteze cele mai bune destinații turistice din lume, împărțite pe 16 categorii.


Cuvinte cheie:

natura , turism , Moldova , sondaj

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1856
Populația:
292 locuitori

Măgureanca este un sat din cadrul comunei Scumpia, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 9 km de orașul Fălești și la 136 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 292 de locuitori. Satul Măgureanca a fost menționat documentar în anul 1856.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.