Mergi spre compartimentul: Cultura
27 decembrie 2023, 16:00 Cultura views 1654
Cetățenii vor putea întîmpina noul an alături de artiștii preferați
27 decembrie 2023, 16:00 Cultura views 1654

Cetățenii vor putea întîmpina noul an alături de artiștii preferați

În capitală va avea loc un concert festiv. În seara pe 31 decembrie 2023, începînd cu ora 20:30, Primăria Municipiului Chișinău invită locuitorii și oaspeții capitalei în Piața Marii Adunări Naționale, la spectacolul muzical „Feerie de Revelion”, transmite Noi.md.

Chișinăuienii vor petrece anul vechi și îl vor întîmpina pe cel nou, anul 2024, împreună cu artiștii:: Orchestra Moş Crăciunilor, Frații Advahov și Zinaida Julea, Ansamblul de muzică şi dansuri populare „Flueiraș”, condusă de Edgar și Marcel Ștefăneț, Maria Iliuț și „Crenguță de Iederă”, Ansamblul folcloric „Romaniţa”, Ansamblul etnofolcloric „Ialoveneanca”, Nelly Ciobanu, „Brio Sonores”, Cornelia Ștefăneț, Constantin Moscovici, Veta Ghimpu-Munteanu, Lenuța Gheorghiță, Cătălin JosanDoina Sulac, SATOSHI, DARA, dar şi cete de colindători şi dansatori.

Invitat special - CARLA’S DREAMS.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Artiști , Anul Nou , Chisinau

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1495
Populația:
2247 locuitori

Echimăuţi este un sat şi comună din raionul Rezina. Echimăuţi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul Echimăuți este situat la o distanță de 17 km de orașul Rezina și la 95 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2247 de oameni. Satul Echimăuţi este menționat documentar la 24 ianuarie 1495.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.