30 november 2017, 17:00 views 6279
Cum arată pomul de Crăciun din Ghidighici (Foto)
30 november 2017, 17:00 views 6279

Cum arată pomul de Crăciun din Ghidighici (Foto)

Pentru că sărbătorile de iarnă sînt tot mai aproape, locuitorii din Ghidighici deja pot admira pomul de Crăciun. Chiar dacă în Capitală bradul încă nici măcar nu a ajuns, la Ghidighici acesta a fost deja împodobit și așteaptă să fie inaugurat.

Potrivit primarului Serafim Isac, luminițele urmează a fi aprinse mîine, atunci cînd va fi dat și startul oficial al sărbătorilor de iarnă: „În anul acesta vom da start sărbătorilor în strada Eminescu, în cel mai verde loc al satului, Ocolul Silvic".

Luminițele vor fi aprinse la ora 20.00, iar în programul evenimentului sînt incluse colinde, cântece și izvar.

Source: tv8.md

Keywords:

Ghidighici , brad , Crăciunul

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1559
Populația:
1620 locuitori

Singureni este un sat şi comună din raionul Rîşcani. Singureni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea Singureni se află la distanța de 40 km de orașul Rîșcani și la 145 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1620 de oameni. Satul Singureni a fost menționat documentar în anul 1559.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.