11 july 2015, 14:00 Health views 57108
11 july 2015, 14:00 Health views 57108

Boala şocantă care afectează tinerii din lumea întreagă (Video)


Foto: realitatea.ro

Medicii sînt uimiţi după ce o boală ciudată a afectat numeroşi tineri.

Suferinzii se comportă ca şi cum ar suferi de sindromul Tourette: îşi mişcă involuntar membrele ca şi cum ar avea spasme.

Dacă la unii dintre ei afecţiunea se manifestă foarte uşor, alţii ajung să nu mai aibă niciun control asupra propriului corp.

Medicii care au analizat cazurile spun că tinerii suferă de "epidemia dansului", o boală care odată apărută, nu poate fi tratată nicicum.

Ce este şi mai îngrijorător este faptul că experţii consideră că filmuleţele de pe YouTube şi reţelele de socializare nu fac decît să agraveze şi să răspîndească această maladie bizară.

Source: www.antena3.ro

Keywords:

sanatate , boala , tineret

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1657
Populația:
50100 locuitori
Logo

Rîbnița este un oraș din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Orașul este situat la o distanță de 130 km de Chișinău. Populaţia orașului Rîbnița constituia 50 100 oameni în anul 2010. Localitatea Rîbnița a fost menționată documentar în anul 1657.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.