20 august 2012, 09:15 Sport views 8177
20 august 2012, 09:15 Sport views 8177

Moldovenii au cucerit 17 medalii la Campionatul mondial de taekwondo

Echipa Republicii Moldova a cucerit, în premieră absolută, medaliile de aur, argint şi bronz la Campionatul Mondial de taekwondo din Canada, informează trm.md. Eа s-au întors în acest an cu 17 medalii. Cel mai glorios a venit Nicolae Gavriliţă, cu 5 medalii, dintre care una de aur. Tot cu medalie de aur a revenit şi sportivul Petru Cotoman.

Cel mai tînăr sportiv nu a revenit nici el cu mîinile goale. Acesta a luat medalia de bronz la sparring juniori, proba individuală.

Toţi cei nouă sportivi care au concurat la Campionatul Mondial de taekwondo fac parte din Clubul Sportiv Central al Armatei.

La ediția din acest an au participat 732 de sportivi din peste 25 de ţări. Campionatul mondial de taekwondo se desfăşoară o dată la doi ani. Următoarea ediţie va avea loc în 2014 în Sardinia, Italia.

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1620
Populația:
1419 locuitori

Bocani este un sat şi comună din raionul Făleşti. Bocani este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 23 km de orașul Fălești și la 105 km de Chișinău. Conform datelor recensământului din anul 2004, populaţia satului constituia 1419 oameni. Satul Bocani a fost menționat documentar în anul 1620.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.