07 june 2017, 15:30 Sport views 5156
Moldova va fi reprezentată la dansuri sportive și kickboxing la Jocurile Mondiale
07 june 2017, 15:30 Sport views 5156

Moldova va fi reprezentată la dansuri sportive și kickboxing la Jocurile Mondiale

În perioada 20-30 iulie la Wroclaw (Polonia) va avea loc a 10-a ediție a Jocurilor Mondiale. Moldova va fi reprezentată de doi kickboxeri și două cupluri la dansuri sportive.

Dansatorii Gabriele Goffredo și Anna Matus, care au cîștigat aurul la ediția precedentă, desfășurată în 2013 la Cali (Columbia), vor evolua în proba latino. O altă pereche, Dumitru Cușnir - Victoria Colesnicenco, va concura în proba standard.

La kickboxing pentru Moldova vor evolua Adrian Gologan (86 kg) și Pavel Voronin (91 kg).

Șeful delegației va fi președintele Federației de Dansuri Sportive din Moldova, Petru Gozun.

Jocurile Mondiale reunesc circa 4000 de sportivi care concurează în 37 de sporturi, între care sporturi olimpice și alte genuri de sport care nu figurează în programul Jocurilor Olimpice, precum bowling, wakeboard, escaladă, biliard, sumo, kickboxing sau dansuri sportive.

Source: ipn.md

Keywords:

sport , kickboxing , Dansuri

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1924
Populația:
396 locuitori

Andriașevca Nouă este un sat din cadrul comunei Frunză din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Slobozia și la 125 km de Chișinău. Populaţia satului Andriașevca Nouă alcătuia 396 de oameni în anul 2004. Satul Andriașevca Nouă a fost înființat în anul 1924.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.