23 may 2017, 10:30 Sport views 4789
Zi decisivă pentru sportul moldovenesc!
23 may 2017, 10:30 Sport views 4789

Zi decisivă pentru sportul moldovenesc!

Zi decisivă pentru sportul moldovenesc! Astăzi se va stabili dacă medalia de bronz cucerită de canotorul Serghei Tarnovschi la Jocurile Olimpice de la Rio va fi sau nu retrasă.

Decizia va fi luată în cadrul şedinţei Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

Federaţia Moldovenească de Canotaj, împreună cu Comitetul Naţional Olimpic şi Sportiv, au făcut apel la TAS încă în luna februarie, după ce Tarnovschi a fost suspendat pentru patru ani de către forul internaţional de resort, care a cerut şi retragerea medaliei olimpice. S

Serghei Tarnovschi a fost sancţionat de către Federația Internaţională de Canotaj după ce a picat testul anti-doping, la câteva zile după ce a cucerit medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Rio.

Source: publika.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1482
Populația:
282 locuitori

Strîmbeni este un sat din cadrul comunei Oneşti, raionul. Localitatea se află la distanța de 38 km de orașul Hîncești și la 69 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 282 de oameni. Satul Strîmbeni a fost menționat documentar în anul 1482.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.