07 december 2016, 16:00 Sport views 5629
Ilie Cebanu, titular în poarta “Mordoviei”
07 december 2016, 16:00 Sport views 5629

Ilie Cebanu, titular în poarta “Mordoviei”

Ilie Cebanu a fost desemnat vicecăpitan al echipei "Mordovia", acesta fiind titular în meciul de astăzi din prima rundă a ligii a doua din Rusia.

Portarul echipei naționale de fotbal a Moldovei a debutat ca titular în echipa de start a clubului "Mordovia" Saransk din Rusia.

"Mordovia" a disputat astăzi prima etapă a noului sezon al ligii secunde a Campionatului de Fotbal al Rusiei.

Echipa la care joacă portarul moldovean, care este al doilea căpitan al formației, a pierdut în deplasare, scor 1-0, cu "Luch-Energia", prin golul reușit de Minich, din penalti, minutul 49. Echipa gazdă a terminat meciul cu un jucător mai puțin, după eliminarea lui Ponomarenko.

Următorul meci al echipei lui Cebanu va fi cel din deplasare de la Moscova, unde va întîlni echipa a doua a clubului "Spartak".

Sursa: noi.md

Keywords:

fotbal , porți , sport

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1984
Populația:
1441 locuitori

Porumbeni este un sat din cadrul comunei Pașcani, raionul Criuleni. Satul este situat la o distanţă de 32 km de oraşul Criuleni şi la 12 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 1441 de oameni. Satul Porumbeni a fost întemeiat în 1984.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.