21 september 2015, 17:30 Sport views 7281
„Cupa Pari Match” adună un număr record de amatori de tenis (VIDEO)
21 september 2015, 17:30 Sport views 7281

„Cupa Pari Match” adună un număr record de amatori de tenis (VIDEO)

Peste 100 de amatori ai sportului alb luptă în aceste zile pentru trofeul celui mai important turneu de tenis din circuitul intern – „Cupa Pari Match". Organizatorii au pus la bătaie premii record, iar participanții nu s-au lăsat mult așteptați.

Turneul de tenis „Cupa Pari Match" ediția 2015 are 8 categoriei de vîrstă. Directorul turneului, dar și selecționerul naționalei Moldovei, Iurie Gorban, este convins că printre aceștia se vor număra și viitorii membri ai echipei de Cupa Davis.

„Ne bucuram că organizăm acest turneu, care capătă o amploare din ce în ce mai mare. Mă bucură că acești copii așteaptă cu nerăbdare turneul, iar noi, la rîndul nostru, ne străduim să creăm condițiile cele mai bune înainte de organizarea acestei competiții", a afirmat Iurie Gorban.

Cîștigătorul ediției precedente speră să repete performanța și în acest an.

„Sper ca și de data aceasta să reușesc să înving la acest turneu, mai ales că timp de un an mi-am îmbunătățit calitățile la capitolul pregătirea fizică și tehnică", a mărturisit Eugen Vangred.

Turneul se va încheia vineri, 25 septembrie.

Source: www.noi.md

Keywords:

tenis , sport , Moldova

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XVIII
Populația:
1162 locuitori

Hlinaia este un sat şi comună din din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Hlinaia este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Grigoriopol și la 60 km de Chișinău. Populaţia satului Hlinaia alcătuia 1162 de oameni în anul 2008. Satul Hlinaia a fost menționat documentar în secolul XVIII.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.