21 septembrie 2015, 17:30 Sport views 7278
„Cupa Pari Match” adună un număr record de amatori de tenis (VIDEO)
21 septembrie 2015, 17:30 Sport views 7278

„Cupa Pari Match” adună un număr record de amatori de tenis (VIDEO)

Peste 100 de amatori ai sportului alb luptă în aceste zile pentru trofeul celui mai important turneu de tenis din circuitul intern – „Cupa Pari Match". Organizatorii au pus la bătaie premii record, iar participanții nu s-au lăsat mult așteptați.

Turneul de tenis „Cupa Pari Match" ediția 2015 are 8 categoriei de vîrstă. Directorul turneului, dar și selecționerul naționalei Moldovei, Iurie Gorban, este convins că printre aceștia se vor număra și viitorii membri ai echipei de Cupa Davis.

„Ne bucuram că organizăm acest turneu, care capătă o amploare din ce în ce mai mare. Mă bucură că acești copii așteaptă cu nerăbdare turneul, iar noi, la rîndul nostru, ne străduim să creăm condițiile cele mai bune înainte de organizarea acestei competiții", a afirmat Iurie Gorban.

Cîștigătorul ediției precedente speră să repete performanța și în acest an.

„Sper ca și de data aceasta să reușesc să înving la acest turneu, mai ales că timp de un an mi-am îmbunătățit calitățile la capitolul pregătirea fizică și tehnică", a mărturisit Eugen Vangred.

Turneul se va încheia vineri, 25 septembrie.

Sursa: www.noi.md

Cuvinte cheie:

tenis , sport , Moldova

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1447
Populația:
2502 locuitori

Clocuşna este un sat şi comună din raionul Ocniţa. Clocuşna este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul Clocușna este situat la o distanță de 25 km de orașul Ocnița și la 230 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004 populaţia satului constituie 2502 oameni. Prima atestare documentară a satului Clocușna din ținutul Hotin datează din 22 august 1447.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.