22 april 2015, 09:54 Sport views 6872
Naţionala feminină de fotbal şi-a aflat adversarele la preliminariile Campionatului European
22 april 2015, 09:54 Sport views 6872

Naţionala feminină de fotbal şi-a aflat adversarele la preliminariile Campionatului European

La sediul UEFA de la Nyon, a avut loc tragerea la sorţi a preliminariilor Campionatului European la fotbal feminin, ediţia 2017. Selecţionata Moldovei va juca în grupa a 4-a, alături de naţionalele Suediei, Danemarcei, Poloniei şi Slovaciei, transmite IPN.

Primul meci elevele antrenate de Alina Steţenco îl vor disputa pe 17 septembrie, pe teren propriu, contra Suediei. „Avem o grupă destul de bună. Nu ne va fi uşor, deoarece nu avem experienţa adversarelor noastre", a declarat Alina Steţenco la o conferinţă de presă.

La turneul final se califică câştigătoarele celor 8 grupe preliminare, plus şase cele mai bune echipe clasate pe locul secund. Încă o participantă se va decide în urma meciului de baraj. Campionatul European la fotbal feminin, ediţia 2017, va avea loc în Olanda.

Source: www.ipn.md

Keywords:

Moldova , fotbal , UEFA

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1795
Populația:
1099 locuitori

Prodăneşti este un sat şi comună din raionul Floreşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Prodănești și Căprești. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Florești și la 101 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1099 de oameni. Satul Prodănești a fost menționat documentar în anul 1795.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.