25 july 2022, 19:30 Kaleidoscope views 1562
Horoscopul pentru 26 iulie 2022
Photo: bigmir.net
25 july 2022, 19:30 Kaleidoscope views 1562

Horoscopul pentru 26 iulie 2022

BERBEC

Preia controlul asupra lucrurilor care te-ar putea împiedică acum. S-ar putea să descoperi că există un element de restricție în această zi care te poate împiedică să ajungi unde vrei. Încearcă tot ce poți să te relaxezi și să îți stabilizezi emoțiile. Interacțiunea cu oameni mai în vîrstă și mai înțelepți este probabil să arunce o perspectiva importantă asupra lucrurilor de astăzi.

TAUR

Fii selectiv cînd vine vorba să îți exprimi astăzi pasiunea. Amintește-ți că mai puțîn înseamnă mai mult. Nu trebuie să foloseșți un număr enorm de clopote și fluiere pentru a îți exprimă punctul de vedere. Lasă acțiunile tale să fie minime, dar semnificative. Poți spune multe cu cîteva cuvinte. Privirea ta este mai mult decît se vede în ochi. Pradă neatentă nu are nicio șansă împotriva privirii tale hipnotice.

GEMENI

În general, spiritul tău este optimist, iubitor de libertate și aventuros. Astăzi, totuși, s-ar putea să descoperi că este ceva mai intens și posibil mai sumbru, mai ales cînd vine vorba de probleme romantice. Această abordare a problemelor inimii nu este tocmai stilul tău obișnuit, dar eșți predispus să descoperi că este potrivit pentru situația ta curentă.

RAC

Este important pentru ține să nu supraanalizezi fiecare mic detaliu al situației tale acum, mai ales cînd vine vorba de probleme din dragoste. Ai putea sări la concluzii pripite bazate doar pe dovezi circumstanțiale. Nu îți strică somnul din cauza lucrurilor despre care nici măcar nu șții că sînt adevărate. Concentrează-ți energia asupra anumitor probleme pentru a-ți reconstrui propria încredere în sine.

LEU

Cînd vine vorba de dragoste, s-ar putea să te trezeșți într-un pic murat. Există o cerere pentru un angajament mai mare acum și este posibil să nu fii sigur cum să răspunzi. Este posibil să eziți să renunți la sentimentul de libertate pe care îl prețuieșți atît de mult. Recunoaște importantă unei legături strînse cu o altă persoană și oferă-ți oportunitatea de a experimenta acest tip de relație intensă pe o baza mai permanentă.

FECIOARĂ

Natură ta romantică și sensibilă prinde viață astăzi, și s-ar putea să te trezeșți căutînd siguranță persoanei iubite. Există un dor în ține pentru compania cuiva care împărtășește înțelegerea ta intuitivă profundă a oamenilor, emoțiilor și a vieții în general. Nu te mulțumi cu nimic mai puțîn.

BALANȚĂ

Tensiunea din viață ta romantică poate crește astăzi. Mai mult că sigur, există anumite responsabilități pe care simți că trebuie să ți le asumi. Indiferent dacă eșți sau nu implicat în prezent într-un parteneriat romantic, energia zilei este probabil să trezească probleme legate de dragoste. Încearcă să găseșți un echilibru sănătos între muncă și joacă.

SCORPION

S-ar putea să simți presiunea timpului acum. În acest moment al vieții tale, s-ar putea să fii mai conștient că niciodată de timpul tău limitat rămas pe această planetă. Poate că te gîndeșți mai mult la dragoste și la cît de mult înseamnă pentru ține. Ia în considerare limitările fiecăruia, dar nu te opri asupra lor. Important este să profiți la maximum de timpul și dragostea pe care le ai acum.

SĂGETĂTOR

Situațiile privind dragostea ar putea deveni mult mai grele și mai intense acum. Eșți gata să-ți asumi un angajament mai profund față de persoană pe care o iubeșți? S-ar putea să-ți fie destul de greu să o faci, deoarece ai putea să te fereșți de libertatea pe care o vei pierde. Acum este momentul să înfrunți muzică și să te dedici cu adevărat oamenilor care înseamnă cel mai mult pentru ține.

CAPRICORN

Departamentul de dragoste ar trebui să meargă destul de bine pentru ține acum. Acesta este momentul să cercetezi mai profund afacerea ta actuală cu acea persoană care îți atrage atenția. Există o mai mare sensibilitate față de emoțiile tale astăzi și te-ai putea trezi să te ții puțîn mai mult decît de obicei. Un aer de mister și intrigă te va înconjura, atrăgîndu-i pe alții spre ține.

VĂRSĂTOR

Pasiunea și creativitatea ta incredibilă sînt în centrul atenției. De asemenea, este foarte posibil să existe o mare neliniște în interiorul tău care să te îndeamnă să duci lucrurile la următorul nivel. Combină-ți puterile de dăruire cu flerul tău pentru dramatic pentru a realiza orice dorește inima. Ai puterea în ține de a străluci deosebit de puternic într-o zi că asta.

PEȘTI

S-ar putea să te simți puțîn rezervat astăzi, mai ales cînd vine vorba de probleme care implică dragostea. Urmează-ți instinctele și gîndește-te că ezitarea ta nu este neîntemeiată. Uneori este bine să încetinești și să pui la îndoială drumul pe care eșți. Doar nu te îndoi de ține pînă la punctul în care devii prea frustrat încît nu poți face următorul mare pas înainte.

Source: horoscop.ro

Keywords:

horoscop , astrologie , 2022

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraş
Prima atestare:
1499
Populația:
2247 locuitori

Costeşti este un oraş în raionul Rîşcani, Republica Moldova. Amplasat în partea de nord-vest a republicii, pe malul rîurilor Prut şi Ciuhur oraşul Costeşti este situat la o distanţă de 243 km de Chişinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia orașului constituia 2247 de locuitori. Prima atestare documentară a satului Costeşti datează din anul 1499.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.