16 november 2015, 09:00 Kaleidoscope views 2662
Horoscopul pentru 16 noiembrie 2015
16 november 2015, 09:00 Kaleidoscope views 2662

Horoscopul pentru 16 noiembrie 2015

BERBEC

Esti persoana cea mai potrivita sa intervina salvator in problemele altora, pentru ca ai o atitudine detasata si vezi lucrurile limpede de pe margine. Un coleg nu-si vede capul de treburi, dar tu ii oferi imediat o solutie pe care o descoperi mult mai usor tocmai pentru ca nu esti direct implicat. A fi impartial si detasat e solutia cheie la cele mai complicate probleme ale celor din jurul tau, ca atare poti juca perfect rolul de sfatuitor pentru cei cufundati complet in cine stie ce situatii incurcate. Tu vei imediat calea de iesire tocmai pentru ca privesti de deasupra.

TAUR

Visezi frumos si tinta principala a marilor tale sperante e iubirea. Poate cel drag iti alimenteaza frumos unele sperante de viitor in legatura cu relatia voastra sau in legatura cu unele planuri personale, si cand il vezi atat de implicat si de increzator in ceea ce vrei tu sa atingi, esti din ce in ce mai motivat sa mergi mai departe. Ba chiar il atragi si pe el in planurile tale promitatoare, si daca vasliti deopotriva in acelasi sens, rezultatele bune se vor arata mult mai repede. Visezi si la o noua iubire, iar sansele ca de undeva sa se iveasca o scanteie de speranta sunt mai mari, deci crede cu tarie in visul tau romantic!

GEMENI

Treci si tu cu vederea atmosfera agresiva din jurul tau! E normal ca toata lumea sa se agite cat timp lucrurile nu au ajuns pe un teren mai clar. Nici tu nu esti sigur pe directia in care mergi, nici ceilalti nu se pot linisti inca, de aceea conflictele mocnesc aproape de tine. Esti nevoit sa suporti aceasta situatie, pentru o vreme, constient ca inainte de clarificarea unei situatii, intotdeauna se agita spiritele, iar tu esti acum in miezul acestei tensiuni. Nu mai e mult si se va linisti atmosfera, dar pana atunci mai exista cateva momente de tensiune maxima, greu de tolerat.

RAC

Nu te lasa invins de tonul ridicat al celor cu care discuti azi, ci urmeaza de fiecare data caile corecte si legale in ceea ce faci. Unii vor incerca sa te intimideze cu critici si cu acuze dure, dar fii sigur ca sunt nemeritate! E modul lor de a-si impune pozitia apeland la o atitudine dura, ca de profesori pusi pe note proaste, dar cat timp tu nu te simti vinovat de nimic si faci totul ca la carte, nimeni nu te poate ingenunchea. Lupta cu dovezi incontestabile, fara sa te abati nicio clipa de ca calea cinstita, caci adevarul invinge de fiecare data!

LEU

Discuta cu prietenii si colegii, cu ceilalti colaboratori, pentru ca de undeva ai putea primi un pont profitabil ce merita pus imediat in practica pentru un ban in plus. Orice conversatie poate gravita azi in jurul banilor, dar nu pentru a te plange de cheltuieli sau pentru a-ti aminti ce lista lunga de facturi te asteapta, ci pentru ca primesti de la altii cele mai bune sfaturi despre cum reusesc ei sa se descurce in aceasta jungla a datoriilor. Daca cineva stie sa faca bani din ideile proprii, poti si tu, deci apuca-te de treaba cat mai curand. O afacere pe cont propriu ar merge perfect!

FECIOARĂ

Dai piept cu un hop in planurile tale care ingreuiaza evolutia lor pe mai departe. Daca vezi ca nu poti depasi azi impasul, ia o pauza si lasa un pic lucrurile sa se aseze, fara sa mai faci nimic. E posibil acum sa fii obosit, deprimat sau lipsit de motivatie si sa nu gasesti cele mai eficiente solutii, de aceea cel mai bine ar fi sa abandonezi orice efort pentru cateva zile. Peste o vreme, cu o alta viziune asupra lucrurilor, vei sti ce e de facut, dar azi parca vaslesti impotriva curentului si nu observi nici un progres. Uneori, chiar si astfel de blocaje au un rost, pentru ca atrag atentia asupra unor aspecte pe care, prins in iuresul evenimentelor, nu le-ai fi vazut.

BALANȚĂ

E vremea sa iti iei ramas bun de la un lucru care a insemnat enorm pentru sufletul tau o perioada, dar asa e viata: tot ce-i frumos se termina la un moment dat. Revii cu picioarele pe pamant dupa o perioada idilica, frumoasa, emotionanta, cu o incarcatura afectiva majora, de parca piesa de teatru s-a sfarsit si trebuie sa pleci acasa. Vei duce dorul momentelor minunate de care ai avut parte, dar te vei putea alimenta o vreme din amintirile frumoase acumulate in suflet si minte. Nu vei uita ce ai trait, dar regreti ca s-a dus deja.

SCORPION

Banii pe care ii ai vor lua o directie foarte placuta sufletului tau, dar nu pentru ca ai avea tu personal de castigat de pe urma acelor investitii, ci pentru ca ii dedici cu bucurie celor la care tii. Consideri ca banii sunt facuti sa aduca fericire oamenilor dragi, de aceea nici nu te uiti cat cheltui sau cat costa daca aduci zambetul pe buzele copiilor sau ale partenerului de suflet. Cat timp ii vezi pe ei fericiti, deschizi portofelul cu drag! Posibil ca unele sume de bani sa ia calea pregatirii unor evenimente deosebite, cum ar fi un concediu, o petrecere sau... cat mai multe jucarii pentru cei mici, deci toate sunt motiv de veselie!

SĂGETATOR

Nu pune la suflet conflictele care se mai incing in preajma ta, pentru ca sunt complet inofensive. Nimeni nu ar trebui sa le dea atentie, pentru ca au la baza un schimb ironic de replici, glume nesarate spuse intr-o doara sau mici reprosuri care nu contin nicio doza de agresivitate. Unii nici macar nu stiu sa atace sau sa jigneasca, deci ar trebui sa le asculti tonul ridicat cu un soi de amuzament, cum ca e mai degraba o gluma, decat o acuzatie. Foloseste si tu umorul in orice situatie pentru ca asa vei iesi basma curata din orice confruntare mai aprinsa de forte. Nici macar nu sunt rautacioase, ci doar un pic cinice. Prefa-te ca nici nu le intelegi!

CAPRICORN

Esti cam agitat si i-ai putea irita si pe altii cu atitudinea ta cam impulsiva, dar noroc e ca ai alaturi de tine o persoana care se va dovedi a fi un munte de calm si toleranta si nu va cadea in plasa nervilor tai. El asteapta sa-ti treaca nervii, sta cuminte pe margine pana vede ca te-ai racorit, si abia dupa aceea isi spune parerea. Stie ca daca spune ceva acum, cand dai in clocot ca un vulcan, reactia ta va deveni si mai agresiva, pentru ca te cunoaste foarte bine. A mai observat si altadata aceasta atitudine la tine, de aceea prefera sa te vada ca te-ai calmat inainte de a-ti vorbi.

VĂRSĂTOR

Esti coplesit de griji materiale, desi nu ar trebui sa fii atat de preocupat de asta. Lasa lucrurile sa se aseze de la sine, pentru ca tot stresul tau este inutil. Probabil ai prea multe facturi de platit in scurt timp si, cand calculezi resursele financiare de care dispui, nu iese un rezultat prea bun. Esti un pic nesigur pe situatia de la serviciu, poate pentru ca salariul e mic, pozitia profesionala scartaie, dar nu cumva sunt doar fricile tale aici? Mergi la serviciu cu incredere ca totul va fi bine, fara sa lasi fricile sa te domine. Daca jobul actual nu te mai satisface, n-ar fi rau sa incepi sa cauti altul mai bun!

PEȘTI

Placutul si utilul se completeaza perfect in ceea ce ai azi de rezolvat, pentru ca ai si ceva concret de castigat si ramai si cu un sentiment puternic de satisfactie la final. Ca atare se poate vorbi de o zi reusita deoarece roadele sale te implinesc, te incarca de o bucurie palpabila, nu doar de una sufleteasca. E ca si cum gasesti in acelasi loc, in acelasi om, in acelasi eveniment pe care il traiesti si un profit, si o incantare, si un cadou pe care il poti atinge, si unul care iti umple sufletul de fericire. Profita de aceasta zi, pentru ca are multe de oferit spre fericirea ta!

Source: acvaria.com

Keywords:

horoscop , astrologie , 2015

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1436
Populația:
2066 locuitori

Codreanca este un sat şi comună din raionul Străşeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Codreanca și Lupa-Recea. Localitatea se află la distanța de 23 km de orașul Strășeni și la 43 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2066 de oameni. Satul Codreanca a fost menționat documentar în anul 1436.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.