11 february 2015, 10:27 Kaleidoscope views 6421
Vestimentaţia pentru patrupezi, la mare căutare. Care sunt preţurile
11 february 2015, 10:27 Kaleidoscope views 6421

Vestimentaţia pentru patrupezi, la mare căutare. Care sunt preţurile

Odată cu răcirea vremii, unii iubitori de animale din ţara noastră cheltuiesc bani grei pentru vestimentaţia prietenilor lor necuvântători. Cei răsfăţaţi sunt căţeii de rase pitice, sensibili la frig. În această perioadă, magazinele de accesorii pentru patrupezi nu duc lipsă de cumpărători.

De doi ani, Cristina are un căţel de rasa Toy Terrier Rusesc. Ea are grijă să-i înnoiască permanent garderoba, mai ales în prag de iarnă.

"Dacă ieșim afară, când e zăpadă, și-i frig, nu poate să reziste mai mult de cinci minute. Cumpărăm și încălțăminte. Pentru că iarna picioarele îngheață. Și pe lângă faptul că îngheață, toate trotuarele sunt stropite cu anumite soluții care le dăunează", a spus posesoarea patrupedului, Cristina Smernov.

Reprezentanții magazinelor specializate spun că, în această perioadă, vânzările cresc semnificativ.

În sezonul rece și accesoriile trebuie să fie pe potrivă.

Psihologii atenționează însă că cei care acordă atenție excesivă animalelor de companie riscă să nu se dezvolte ca personalitate.

"Riscul este să rămână în permanență doar în compania animalului. De ce? Pentru că relația cu un animal este nonverbală. Animalul nu-ți dă un feedback. Iar când tu nu poți să ai feedbackul acesta, rămâi la un nivel pe care l-ai avut cândva", atenţionează psihologul Angela Nicolau.

Prețul hainelor și accesoriilor de iarnă pentru câini variază între 100 și 500 de lei.

Source: www.publika.md

Keywords:

ciine , haine , iarna

Comments

 (1)
  • #1 Nikola Reply Quote selected
    Цинизм не имеет границ. Никто и не задумывался, чтобы содержать мелкую живую тварь нужно для ее обслуги убить другую живую тварь на одежку, обувку. А другие двуногие безмозглые считают нормальным потакать первым и изготавливать протезы для вторых. Фууу - мерзость.
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1918
Populația:
764 locuitori

Iujnoe este un sat şi comună din raionul Cahul. Iujnoe este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 51 km de orașul Cahul și la 224 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 764 de oameni. Satul Iujnoe a fost menționat documentar în anul 1918.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.