16 september 2015, 15:37 Kaleidoscope views 5859
Facebook va introduce un buton de
16 september 2015, 15:37 Kaleidoscope views 5859

Facebook va introduce un buton de "Dislike"

Mark Zuckerberg a anuntat, in cadrul unei conferinte de presa sustinuta la sediul Facebook, ca se lucreaza in aceste momente la un buton de "Dislike", scrie CNN Money.

"Avem o idee pe care o vom testa in curand, iar in functie de cat de bine va fi primita, o vom extinde treptat", a declarat fondatorul Facebook.

Mark Zuckerberg a mai precizat ca este surprinzator de complicat sa faci ceva atat de "simplu", insa dupa ani intregi in care functia a fost ceruta de tot mai multi utilizatori, compania este gata sa faca acest pas.

Pana acum, reteaua de socializare a evitat sa le ofere internautilor butonul de "Dislike", insa a realizat intre timp ca oamenii vor sa isi "exprime empatia" la stirile negative si ca "nu toate momentele sunt neaparat bune", a incheiat Zuckerberg.

Source: protv.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1759
Populația:
1619 locuitori

Cruzeşti este un sat şi comună din municipiul Chișinău. Din componenţa comunei fac parte localităţile Ceroborta și Cruzeşti. Localitatea se află la distanța de 7 km de municipiul Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1619 oameni. Satul Cruzești a fost menționat documentar în anul 1759.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.