18 february 2014, 16:02 Kaleidoscope views 16990
O fetiţă de 3 ani a devenit cea mai tînără persoană primită vreodată în Mensa, egalînd IQ-ul lui Einstein (VIDEO)
Photo: jurnalul.ro
18 february 2014, 16:02 Kaleidoscope views 16990

O fetiţă de 3 ani a devenit cea mai tînără persoană primită vreodată în Mensa, egalînd IQ-ul lui Einstein (VIDEO)

O fetiţă în vîrsta de 3 ani, Alexis Martin, a devenit cea mai tînără persoană primită vreodată în Mensa, un club internaţional care accepta doar membri care se situează între cei mai inteligenţi 2% oameni de pe planetă, scrie Daily Mail.

Mai mult, fetiţa a făcut atît de bine şi de rapid testele de inteligenţă, încît specialiştii nici măcar nu au reuşit să-i calculeze IQ-ul cu exactitate.

Potrivit calculelor, Alexis are un IQ de peste 160, în condiţiile în care un individ mediu are un IQ de doar 100. Însă, cand Alexis a atins borna 160, a egalat IQ-ul unor genii precum Albert Einstein, Bill Gates sau Stephen Hawking.

În prezent, micuţa citeşte cărţi de la nivelul clasei a cincea şi a învăţat singură limba spaniolă cu ajutorul unui iPad.

Părinţii fetiţei sunt fericiţi de aptitudinile speciale ale fiicei lor, însă sunt îngrijoraţi că aceasta va avea probleme de integrare.

Source: jurnalul.ro

Keywords:

IQ , copii , top

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
1783 locuitori

Maximovca este un sat și comună din raionul Anenii Noi. Maximovca este unicul sat din comuna cu același nume. Localitatea se află la distanța de 27 km de orașul Anenii Noi și la 25 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1783 de oameni. Satul Maximovca a fost înființat în anul 1910.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.