03 march 2018, 17:00 Celebrities views 21591
Xenia Deli cu burtica de gravidă la vedere (FOTO)
03 march 2018, 17:00 Celebrities views 21591

Xenia Deli cu burtica de gravidă la vedere (FOTO)

Viața intimă a frumosului model moldovean, a fost mereu motiv de bîrfe, iată că și acum se pare că totuși Xenia Deli este în așteptarea marii minuni în viata sa.

O cititoare Perfecte.md a trimis o fotografie către redacție noastra, în care apare Xenia Deli alături de două tinere. Fotomodelul poartă o rochie mulată, de culoarea gri, lungă pînă în podea. Din această imagine se poate observa că modelul a adăugat cîteva kilograme în plus și burtica acesteia este extrem de proeminentă. Fotografia a fost facuta într-un local din West Hollywood, California. Iata cum arată graviduța:

Acum cîteva zile, din postarile pe care le-a publicat pe contul său de Instagram, fallowerii au observat că Xenia Deli s-a îngrășat nițel, poartă îmbrăcăminte mai largă, iar sînii acesteia sînt mai mari ca de obicei.

Source: perfecte.md

Keywords:

Xenia Deli , sarcină

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1606
Populația:
1902 locuitori

Popeştii de Jos este un sat şi comună din raionul Drochia. Popeştii de Jos este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, la distanța de 28 km de orașul Drochia și la 169 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1902 oameni. Satul Popeştii de Jos a fost menționat documentar în anul 1606.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.