17 july 2013, 14:54 Moldovan reality views 13047
17 july 2013, 14:54 Moldovan reality views 13047

Sfaturile moldoveanului milionar la Loto din Galaţi


Foto: gandul.info

Marele premiul la jocul Loto 6 din 49, în valoare de 11 milioane de euro, a fost cîştigat în a doua duminică a lui iulie de un moldovean din oraşul Galaţi.

Oraşul nu este străin de milionarii în euro apăruţi peste noapte, după ce au cîştigat la jocurile loto. Primul lovit de noroc a fost moldoveanul Iulian Constandache care, pe 7 iunie 2009, a încasat un premiu de 46,17 milioane de lei. A fost al treilea premiu ca mărime din istoria jocurilor loto din România.

Ce sfaturi îi dă el noului cîştigător?! “În primul rînd să depună banii în bancă. Vede el care bancă e mai bună, că eu nu fac reclamă la bănci. Cam la trei bănci să-i plaseze. Nu înainte să negocieze dobînda, că se poate. Băncile să fie sigure şi în ţară, nu afară”.

După ce a cîştigat, lui Constandachi îi intrau în cont cam 100 de milioane pe zi. “Aşa mi-am făcut eu socoteala, după capul meu. O sută pe zi, tocmai bine”, spune vechiul milionar, astăzi investitor imobiliar şi om de afaceri în turism, cu, deja două pensiuni pe roate, cu alta în construcţie şi cu un cinemtograf 3D, în proiect, chiar pe malul mării.

Bărbatul nu este singurul din Galaţi peste care a dat norocul, în iunie 2009. Cinci luni mai tîrziu, pe 9 noiembrie 2009, alţi doi jucători din oraş cîştigau marele premiu de categoria I la Loto 6 din 49, în valoare atunci de circa 5 milioane de euro. Asta după ce, anterior, în iunie 2005, un rezident al oraşului încasa, la acelaşi joc, peste 17,3 milioane de lei.

Statul va impozita cu 20% premiul de 11 milioane de euro cîştigat de jucătorul din Galaţi la Loto 6 din 49. Suma efectivă pe care norocosul gălăţean o va încasa va fi de circa 8,29 milioane de euro.

 

Sursa: gandul.info  

Keywords:

sfat , Romania , loterie

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1925
Populația:
370 locuitori

Albiniţa este un sat din cadrul oraşului Anenii Noi, raionul Anenii Noi. Localitatea se află la distanța de 4 km de orașul Anenii Noi și la 36 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 370 locuitori. Satul Albinița a fost înființat în anul 1925.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.