29 june 2021, 09:30 Moldovan reality views 2974
Moldovenii, blocați în Egipt, au ajuns acasă
29 june 2021, 09:30 Moldovan reality views 2974

Moldovenii, blocați în Egipt, au ajuns acasă

Cei 129 de moldoveni, care timp de două zile au stat blocați pe aeroportul din Sharm El Sheikh (Egypt), au ajuns în această noapte acasă.

Reamintim că ieri, redacția Noi.md, a fost contactată de un pasager al cursei Sharm el Sheikh - Chișinău, operate de Air Moldova, care spunea că de două zile aproape 200 de moldoveni sînt blocați pe aeroportul din Egipt după ce din motive tehnice aeronava cu care urmau să ajungă acasă s-a stricat.

Potrivit reprezentanților companiei, cursa companiei Air Moldova Sharm El Sheikh -Chișinau, ce trebuia să decoleze ieri, 27 Iunie 2021, a fost reținută din cauza unor defecțiuni tehnice.

Din motiv că înlăturarea defecțiunii presupunea o perioadă nedeterminată de timp, compania Air Moldova a oferit cazare tuturor pasagerilor acestei curse.

Ieri seara, un alt avion de la Chișinău a decolat spre Sharm El Sheik pentru a aduce pasagerii acasă.

Potrivit informațiilor de care dispunem, aceștea au ajuns în Chișinău la 01:57 de minute.

Source: noi.md

Keywords:

moldovenii , avion , Egipt

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1448
Populația:
2522 locuitori

Vasilcău este un sat şi comună din raionul Soroca. Din componenţa comunei fac parte localităţile Vasilcău, Ruslanovca și Inundeni. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Soroca și la 156 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2522 de oameni. Satul Vasilcău a fost menționat documentar în anul 1448.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.