16 july 2019, 10:00 Moldovan reality views 3988
De ce a acceptat cadouri de la Șor? Răspunsul lui Filat
16 july 2019, 10:00 Moldovan reality views 3988

De ce a acceptat cadouri de la Șor? Răspunsul lui Filat

Fostul prim-ministru al Republicii Moldova, Vlad Filat, a făcut noi dezvăluiri astăzi, după patru ani de izolare, în cadrul celei de-a doua ediții a emisiunii Cutia Neagră de la TV8, citat de Noi.md.

Astfel, fiind întrebat de ce a acceptat cadouri de la controversatul om de afaceri Ilan Șor, acesta a răspuns: „Pentru că atunci, el era un om aparent corect, pozitiv și nu am văzut nimic ascuns în comportamentul lui", a răspuns Filat, care s-a arătat uimit într-un final de comportamentul fugarului Șor.

Potrivit lui, Șor a crescut în casa familiei Lucinschi unde era mereu ajutat și apropiat, el rămînind fără tată de mic copil. Mai mult, Chiril Lucinschi i-a făcut și cunoștință fostului premier cu principalul suspect în furtul miliardului.

"Uitați-vă cum s-a comportat el cu familia Lucinschi. Chiar nu pot să înțeleg. Exist[ niște limite morale, care nu pot fi depășite", a declarat ex-premierul.

Acesta a mai adăugat că „relațile dintre Leancă și Șor au fost mult mai apropiate decît ale lui Filat cu Șor".

Source: noi.md

Keywords:

Vlad Filat , Ilan Shor

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1569
Populația:
2424 locuitori

Cigîrleni este un sat şi comună din raionul Ialoveni. Cigîrleni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 27 km de orașul Ialoveni și la 40 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 2424 de oameni. Satul Cigîrleni a fost menționat documentar în anul 1569.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.